ZBOG SILOVANJA KOD ZADRA / VIDEO Pernara iznijeli iz Sabora: 'Tražim jamstvo da će sedmorica u pritvor. Ne idem mirno...'

Hoćete li vi izaći sami ili da mi to rješavamo na već dosad viđeni način, upitao je Pernara stražar

16.10.2019.
10:12
VOYO logo

Na početku današnje sjednice Sabora zastupnika Ivana Pernara straža je iznijela iz Sabornice nakon što je dobio dvije opomene predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.   

Na početku sjednice, odnosno rasprave o dnevnom redu, za riječ se javio Ivan Pernar koji je rekao da je stanje u pravosuđu katastrofalno.  "Zašto su sedmorica osumnjičenih za silovanje djevojčice u Zadru puštena iz pritvora?", pitao je Pernar na što mu je predsjedavajući Gordan Jandroković rekao da će imati priliku govoriti u slobodnom govoru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Pernara saborska straža iznijela iz sabornice! 'Zašto se meni sudi, a osumnjičeni za silovanje su pušteni?'

Image

Pernara saborska straža iznijela iz sabornice! 'Zašto se meni sudi, a osumnjičeni za silovanje su pušteni?'

No, Pernar se nije dao.  "Namjerno provocirate kako biste bili izneseni iz sabornice i kako biste dobili svu pažnju. Manipulirate na vrlo ružan način, molim vas da sjednete. Izvolite sjesti. Oduzimam vam riječ za današnji dan, a onda i za sutra", kazao je Jandroković koji je prekinuo sjednicu. 

"Meni je žao, ali sad ću morati dati stanku od 10 minuta i zamoliti stražu da vas otprati iz dvorane", rekao je.  "Ja ne idem nikuda", poručio je Pernar koji sve snimao i uživo prenosio na svom Facebook profilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražio jamstva da će osumnjičeni u pritvor

Kada je saborski stražar došao do njega, Pernar je nastavio s pričom da samo želi da se optuženi za silovanje kod Zadra stave u pritvor. 

"Hoćete li vi izaći sami ili da mi to rješavamo na već dosad viđeni način", upitao ga je stražar, a on mu je odgovorio da "je spreman mirno izaći" kada dobije "jamstva da će sedmero osumnjičenih završiti u pritvoru". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok ne dobijem jamstva da će sedam osumnjičenih ići u pritvor, a odavde ne idem mirno. Možete se samo iznijeti", kazao je Pernar nakon čega je i iznesen iz Sabornice. Dok su ga iznosili nastavio je vikati i žaliti se na pravnu državu u Hrvatskoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo