Evo što su poručili / VIDEO Vojnici iz Afganistana čestitali Uskrs: 'Neka vam vjetar uvijek bude iza leđa. Ostanite doma!'

Image
Foto: Screenshot/YouTube
Image
Foto: Screenshot/YouTube

Pogledajte što su poručili svima onima u domovini

12.4.2020.
18:30
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Pripadnici 12. hrvatskog kontingenta u misiji Resolute Support u Afganistanu poslali su uskršnju čestitku obiteljima u Hrvatskoj i poručili da ostanu doma.

Na uskršnje jutro, na svetoj misi, jedan pripadnik 12. hrvatskog kontingenta primio je sakrament Svete potvrde, nakon čega je upriličen uskršnji doručak kako bi se dostojanstveno i u duhu tradicije proslavio najveći kršćanski blagdan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom Velikog tjedna pripadnici kontingenta pripremali su se za obilježavanje blagdana kroz sakramente svete ispovijedi te večernje mise koje je predvodio vojni kapelan 12. hrvatskog kontingenta don Branko Čagelj.

Na Veliki četvrtak slavljeno je svečano bogoslužje večere Gospodnje, na Veliki petak slavljen je obred muke Gospodnje i klanjanje križu, a na Veliku subotu upriličena je koncelebrirana sveta misa vazmenog bdijenja koju je također predvodio vojni kapelan don Branko Čagelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve aktivnosti u kampu Marmal provedene su poštujući propisane mjere zaštite i prevencije protiv COVID-19, poručili su iz MORH-a.

"Neka se pred vama otvori put. Neka vjetar uvijek bude iza vaših leđa. Neka vas prati samo ljubav i sreća. Neka vam Bog bude zaštita najveća. Sretan Uskrs svima u domovini žele pripadnici 12. hrvatskog kontingenta", poručili su. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo