DRAMA ZA DOBRO JUTRO / VIDEO Zekanović u Sabor donio vrećicu s bijelim prahom: 'Ovo sam pronašao na Pantovčaku. Unutra je ono što upravo mislite da je'

Zekanović je iznio teške optužbe na račun predsjednika Milanovića

27.4.2022.
10:35
VOYO logo

Na samom početku 63. sjednice Hrvatskog Sabora odmah burno. Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović (Nezavisni) prvi je došao do govornice i krenuo:

"Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu: često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice. Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste", izjavio je Zekanović na samom početku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga izvadio je vrećicu u kojoj je bio bijeli prah. 

"Jučer sam šetao po Pantovčaku, sasvim slučajno, i tamo pronašao ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da je", rekao je Zekanović i počeo mahati vrećicom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je pozvao ministra DavoraBožinovića i službu za borbu protiv zlouporabe narkotika da se "pozabave ovim i naprave izvide na Pantovčaku".

Nakon performansa s vrećicom praha koju je stavio na govornicu, Zekanović je nastavio s jednom drugom pričom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zekanović u Sabor donio vrećicu s bijelim prahom: 'Ovo sam našao na Pantovčaku'

Image

Zekanović u Sabor donio vrećicu s bijelim prahom: 'Ovo sam našao na Pantovčaku'

"O momku koji se zove Zoran i koji je odrastao u betonskom neboderu na 15. katu u Novom Zagrebu. Često u svojoj dnevnoj sobi raspalio je 'Heroj ulice, zalijepio nosić na prozorsko staklo i gledao što rade njegovi vršnjaci. Ali on nije napravio domaći uradak pa ga mama i tata nisu pustili na ulicu. No kad je prošlo to razdoblje, on se dočepao maturalnog plesa. Tamo je pušio travu, što je nekoliko puta slavodobitno priznao medijima. Taj gospodin je zatim ušao u politiku i čak postao predsjednikom Socijaldemokratske partije. Postao je i predsjednik Vlade naše države, a nažalost i predsjednik države. To je lik koji danas, u situaciji kad jedna Finska, jedna Švedska, itekako strahuje za svoju egzistenciju, on prijeti Finskoj suludim idejama, rekao je Zekanović.

Rekao je kako Milanović nije jedini koji se drogira, već je Zekanović i optužio predsjednika da je na strani ruskog predsjednika Vladimira Putina. Optužio je i druge političare koji ga podržavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednika države podržavaju i drugovi iz Mosta. Kolega Raspudić koji ga je nekada nazivao novim Tuđmanom, kaže da je dobra ideja da blokira ulazak Finske u NATO savez." 

Nakon toga je pozvao kolege iz SDP-a, kolege iz Možemo iz zeleno-crvenog bloka, da kažu mišljenje o Milanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je još jednom poručio da "neka se ispita njegov navod", aludirajući na prah te da se "parlamentarne stranke očituju pa makar o Milanovićevim psovkama koje smo čuli na televiziji."

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo