buntovna zastupnica / Vidović Krišto bez maske u Saboru: 'Vrijeđaju mi inteligenciju. Čak i HDZ-ovi stručnjaci su rekli da ne pomažu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Karolina Vidović Krišto je najavila da će nositi masku ako se uvede obaveza nošenja u Saboru

30.7.2020.
10:30
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Karolina Vidović Krišto, zastupnica Domovinskog pokreta, koju je predsjednik Sabora Gordan Jadnroković već nekoliko puta upozorio da treba nositi masku na licu jer bi mogao zatražiti da se preporuka pretvori u zabranu, i dalje radi po svom. 

Ponovila je u izjavi novinarima i danas da ne vidi razlog zašto bi nosila masku, ali ako se uvede obaveza, onda će je poštivati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stručnjaci se ne mogu složiti, ali čak su i HDZ-ovi rekli u nekom trenutku da ne pomažu, a i na deklaraciji tako piše. Predsjednik Sabora je rekao da će zbog mene sazvati sjednicu predsjedništva i uvest obvezu. Bilo bi bolje da otvore raspravu pa da čujemo obje strane", rekla je Vidović Krišto. 

"Ukoliko se izglasa obveza, legalist sam, nosit ću je da mogu sudjelovati u raspravi, ali ja bih voljela da se ta odluka donese na temelju argumenata. Nisam htjela izazvati bunt i prkositi, ali ne volim kad mi se vrijeđa inteligencija. I građani su zbunjeni različitim tvrdnjama. Sve tri ekstremne ideologije u povijesti Europe su zavladale na toj tezi - radite nešto jer to svi rade, ako ne radite izdajnik ste", poručila je buntovna zastupnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo