TRULA JAJA, PAVIJANI / Vidović Krišto poručila: 'Građani imaju pravo pozivati da se političari gađaju trulim jajima'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Upozorila je da je Hrvatska suočena s rijetko viđenom bahatošću vladajućih struktura koje otvoreno krše zakone i protupravno se bogate

26.1.2022.
10:07
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Građani imaju pravo pozivati da se političari gađaju trulim jajima, poručila je u srijedu nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto, ocijenivši kao sramotno iživljavanje vladajućih policijsko postupanje nad dvojicom Zadrana zbog navodnih prijetnji premijeru Andreju Plenkoviću preko Facebooka.

Privođenje 72-godišnjaka iz Briševa, koji je na Facebooku objavio da Plenkovića "treba dočekati pokvarenim jajima" kad dođe u Zadar, te 49-godišnjaka iz Kakme koji je premijera nazvao "pavijanom", Vidović Krišto je u priopćenju nazvala sramotnim iživljavanjem "korumpiranih, odnarođenih, vladajućih struktura" te nedvojbenim protudemokratskim činom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski građani opravdano, u svojoj bespomoćnosti i izloženi bahatim moćnim strukturama, imaju pravo pozivati da se trulim jajima gađaju političari", naglasila je.

Image
u šoku je /

Evo što je napisao drugi muškarac kojeg je zbog komentara o Plenkoviću privela policija: 'Od tada ni ne jedem ni ne pijem'

Image
u šoku je /

Evo što je napisao drugi muškarac kojeg je zbog komentara o Plenkoviću privela policija: 'Od tada ni ne jedem ni ne pijem'

Upozorila je da je Hrvatska suočena s rijetko viđenom bahatošću vladajućih struktura koje otvoreno krše zakone, protupravno se bogate, korumpiraju medije te protuustavno upravljaju pravosuđem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Andrej Plenković, koji je šestu godinu premijer, koji iza sebe vuče dugu listu korupcionaških afera u koje je osobno upleten, koji ima pet milijardi kuna na računu, a vlada nije obnovila nijednu kuću ni na Banovini, ni u Zagrebu, jest simbol nesposobnosti i protudemokratskog stanja koji predvode komunističkih moćnika u Hrvatskoj", istaknula je.

Vidović Krišto je rekla da politička vrhuška (ključni politički čimbenici, ključni mediji te pravosuđe) na svakodnevnoj osnovi vrijeđaju hrvatske građane kršenjem zakona, poreznim pljačkanjem, razaranjem zdravstvenog sustava, ismijavanjem i nepoštivanjem elementarnih društvenih normi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postavljam pitanje - tko će poslati Plenkovića i njegove podupiratelje na obavijesni razgovor jer hrvatske građane osiromašuju i razaraju pravni sustav, a krvlju obranjenu Hrvatsku Državu sustavno prazne", upitala je u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo