KARAMARKO O SASTANKU U Kitzbühelu / 'Vjerovnici Milanovića nisu ozbiljno doživljavali, a ovo je ozbiljan znak i poruka Hrvatskoj'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Karamarko nije želio komentirati upit jesu li poruke vjerovnika "hladan tuš" za Most, otkud su dolazili zahtjevi za promjenom monetarne politike, kazavši kako je o tome prerano razgovarati bez mandatara Oreškovića i predstavnika Mosta

18.1.2016.
15:22
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je u ponedjeljak da se mora smanjiti ogroman proračunski deficit istaknuvši kako je bitno da se kreće u taj proces.

"Vjerovnicima je apsolutno u interesu da smanjimo deficit koji je ogroman. Moramo smanjiti proračunski deficit koji je ogroman ove godine, a bitno je i da se kreće u taj proces", rekao je Karamarko u središnjici HDZ-a upitan kako nakon sastanka mandatara Tihomira Oreškovića s bankarima i financijašima u austrijskom Kitzbühelu gleda na poruke vjerovnika o potrebi smanjenja javnog duga, uz zaštitu aktualne monetarne politike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je važnost Oreškovićevih razgovora u Kitzbühelu, upitavši tko je kada dosadašnjeg premijera Zorana Milanovića zvao na takve razgovore. Milanovića nisu ozbiljno doživljavali, a ovo je ozbiljan znak i poruka Hrvatskoj, ustvrdio je.

Karamarko nije želio komentirati upit jesu li poruke vjerovnika "hladan tuš" za Most, otkud su dolazili zahtjevi za promjenom monetarne politike, kazavši kako je o tome prerano razgovarati bez mandatara Oreškovića i predstavnika Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je da i mandatar Orešković u razgovorima s kanddiatima za ministre inzistira upravo na uštedama i smanjenju rashodovne strane proračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo