'to je nemar' / Vlada o svastici: 'Organizator je propustio učiniti sve potrebno da se spriječi takav incident'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska vlada je oštro osudila isticanje kukastog križa: 'Takav postupak nanio je veliku sramotu i naštetio ugledu Hrvatske'

13.6.2015.
15:07
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Vlada Republike Hrvatske u subotu je oštro osudila isticanje nacističkog simbola na travnjaku splitskog stadiona Poljud na utakmici reprezentacija Hrvatske i Italije, naglasivši kako je taj čin nanio veliku sramotu i naštetio ugledu Republike Hrvatskoj kao i hrvatske nogometne reprezentacije.

"Vlada Republike Hrvatske oštro osuđuje isticanje nacističkog simbola na travnjaku stadiona Poljud na sinoć održanoj utakmici reprezentacija Hrvatske i Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav postupak nanio je veliku sramotu i naštetio ugledu Republike Hrvatskoj čije se državne institucije ustrajno zalažu za demokratske, europske i antifašističke vrijednosti. Jednako tako je nanio štetu hrvatskoj reprezentaciji", priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću

"Vlada izražava veliko nezadovoljstvo zbog nemara organizatora utakmice koji je propustio učiniti sve potrebno da se spriječi takav incident. Policija već poduzima mjere kako bi pronašla počinitelja", navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo