današnja sjednica / Vlada odlučuje o uvjetima za izbor članova NO državnih tvrtki

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vlada će na sjednici u četvrtak odlučiti o uvjetima i postupku za izbor i imenovanje kandidata za članove nadzornih odbora u tvrtkama u državnom vlasništvu

20.8.2015.
8:37
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Na današnjoj sjednici Vlade Republike Hrvatske odlučivat će se o uvjetima i postupku za izbor i imenovanje kandidata za članove nadzornih odbora u tvrtkama u državnom vlasništvu.

Odlukom će se definirati uvjeti, odnosno kriteriji stručnosti i postupak izbora kandidata za članove nadzornih odbora, upravnih odbore i upravnih vijeća u društvima od strateškog i posebnog interesa za Hrvatsku uz primjenu Kodeksa savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučivat će se i o pokretanju projekta objedinjavanja informacijskog sustava Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) u Shared Service Centru, koji se uspostavlja u Agenciji za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama (APIS IT).

Vlada će dati i suglasnost Ministarstvu zdravlja za preuzimanje obveza na teret državnog proračuna u 2016. i 2017. godini za nabavu usluga podrške održavanja i nadogradnje programske osnovice središnjeg dijela informacijskog sustava CEZIH (Centralni zdravstveni sustav Republike Hrvatske).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministarstvo zdravlja provelo je postupak javne nabave i za uslugu podrške održavanja i nadogradnje programske osnovice središnjeg dijela informacijskog sustava CEZIH odabralo Ericsson Teslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo