traže smjenu kuščevića / Vlada o zahtjevu HNS-a: 'Ultimatumi ne dolaze u obzir. Konačnu odluku donosi premijer!'

Stjepan Čuraj izjavio je kako će HNS tražiti hitan sastanak s premijerom na kojem će predložiti smjenu ministra

29.6.2019.
16:32
VOYO logo

Predsjednik Vlade, doznaje RTL,  razgovarao je sinoć s potpredsjednikom Vlade Predragom Štromarom koji je otklonio medijske najave da bi HNS zatražio smjenu ministra Lovre Kuščevića. 

"Razgovarat ćemo na redovitom koalicijskom sastanku ovaj ili sljedeći tjedan. Ultimatumi ne dolaze u obzir, u konačnici odluku o svakom ministru u Vladi donosi premijer", poručuju iz Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Čuraj: ''Tražimo sastanak s premijerom i smjenu ministra L. Kuščevića''

U subotu je pak član Predsjedništva HNS-a i saborski zastupnik te stranke Stjepan Čuraj izjavio kako će HNS tražiti hitan sastanak s premijerom na kojem će predložiti smjenu ministra uprave Lovre Kuščevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na Predsjedništvu smo se dotakli i aktualne političke situacije, prije svega afera ministra Kuščevića. Tražit ćemo od premijera hitan sastanak i na njemu ćemo predložiti smjenu ministra", rekao je Čuraj novinarima u Svetom Martinu na Muri, nakon sjednice toga stranačkog tijela.

Mediji su u petak, pozivajući se na neimenovane izvore iz HNS-a, objavili kako će ta stranka koja je koalicijski partner u Vladi tražiti koalicijski sastanak te inzistirati na odlasku HDZ-ova ministra uprave Lovre Kuščevića. Također su naveli kako bi na tom sastanku HNS mogao predložiti i širu rekonstrukciju koja bi podrazumijevala odlazak i ministra zdravstva Milana Kujundžića te ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo