što bi bilo da je spor / Brzi vlak kasnio čak 128 minuta, putnici ogorčeni: 'Vozimo se kao stoka, ni klime, ni voznog reda'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Gdje su sada sve puste milijarde koje se slijevaju za držanje ovog mrtvaca od firme u induciranoj komi?'

13.5.2022.
9:56
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Brzi vlak iz Zagreba prema Koprivnici kasnio je u četvrtak poslijepodne punih 128 minuta, što je ogorčilo brojne putnike.

“Jučerašnji intercity vlak Podravka/Brzi vlak za Budimpeštu (zajednička kompozicija do Koprivnice) s redovitim polaskom iz Zagreba u 16.35 h te redovitim dolaskom u Koprivnicu u 17.48 h kasnio je u dolasku 128 minuta. Inače, duljina pruge na relaciji Zagreb – Koprivnica je 87 km. Toliko o HŽ-u”, javio se putnik iz vlaka za portal Danica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istim se vlakom kući s posla jučer iz Zagreba u Križevce vraćao poznati politički analitičar Tomislav Stipić koji je objavio ogorčeni status na Facebooku.

“Ako ste mazohist i želite si sami narušiti živce, putujte vlakovima HŽ Putničkog prijevoza. Doći na posao i s posla kući, u 21. stoljeću, nikada nije bilo teže. Vlak bez klima uređaja na 32 stupnja Celzijeva s punim vagonima stoji na Glavnom kolodvoru u Zagrebu jer je u Sesvetama “pukla žica” kako nas je izvijestilo ljubazno (nije ironija, i njima je puna kapa svega) osoblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HŽ se ispričao /

Vlak kasnio čak pet sati: iz Splita do Zagreba putovao više od 13 sati

Image
HŽ se ispričao /

Vlak kasnio čak pet sati: iz Splita do Zagreba putovao više od 13 sati

U vlaku ima djece i starijih ljudi, ali nismo ni mi srednjih godina stoka. Ali u kompozicijama Hrvatskih željeznica očito smo svi stoka. Pošteno smo platili karte očekujući uslugu barem prijevoza od točke A do točke B. Gdje su sada sve puste milijarde koje se slijevaju za držanje ovog mrtvaca od firme u induciranoj komi?

Gdje je isprika, boce s vodom putnicima ili barem djeci? Onaj tko nije probao HŽ, ne zna kakav je sretnik i koliko mu je život kvalitetniji za razliku od nas idiota koji su osuđeni na ovo mučenje. A znate što je najgore od svega?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se apsolutno ništa neće promijeniti, a čak i vi koji ne putujete HŽ-om i dalje ćete plaćati ovu našu agoniju. Vašim novcem iz državnog proračuna. Ali i dalje ste bolje prošli. Platili ste, a ne vozite se. I mi smo platili. Sjedimo u vlakovima i čekamo. A vozimo se kao stoka, ni klime, ni voznog reda”, napisao je Stipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo