Osječanka živi svoj san / Vlogerica Kristina Kuzmić osvojila slavnu Oprah: Otkriva nam tajnu uspjeha

Smatra da u Hrvatskoj ne postoje toliko dobre prilike za kreativne ljude, ali ju i dalje voli

30.6.2019.
20:10
VOYO logo

Da se snovi mogu ostvariti dokazuje 40-godišnja Osječanka s američkom adresom. Kristina Kuzmić influencerica je koja je osvojila slavnu Oprah Winfrey na čijoj TV postaji je dobila vlastitu kulinarsku emisiju. Tijekom odmora u Hrvatskoj za RTL je otkrila tajnu svog uspjeha te što misli o jednoj od najmoćnijih žena na svijetu.

"Osjećam se da živim san svaki dan, jer imam najbolji posao, biti kreativna i nadam se pomoći ljudima kroz to", rekla je Kuzmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opušten i iskren stav 40-godišnje Kristine osvojio je 2 i pol milijuna pratitelja na Facebooku i njih gotovo pola milijuna na Instagramu.

Odgoj djece, kulinarstvo i svakodnevni život teme su video priloga Osječanke s američkom adresom, koja dio ljeta provodi u posjetu roditeljima u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam se osjećala da moja djeca zaslužuju bolje od mene i više od mene. Mislim da se puno roditelja osjeća tako nekada i osjećam da je moj najveći cilj da pomognem tim roditeljima da vide kako su stvarno divni", izjavila je Kuzmić.

U Ameriku je stigla kao tinejdžerica. Sada je sretna majka troje djece koja uživa u drugom braku. No, i sama je, kaže, imala itekako loše dane što je inspiriralo da pokaže drugim roditeljima da nisu sami. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije 13 godina život je bio potpuno suprotan za mene, rastala sam se imala sam dvoje male djece, nisam imala novaca, dijelila sam malu sobu s njima, nisam znala kako ću platiti išta. Užasno sam bila u depresiji", rekla je.

No, velika prekretnica u životu dogodila se prije 8 godina kada je u izboru 15 tisuća ljudi upravo ona dobila priliku za vlastitu kulinarsku emisiju na kanalu Oprah Winfrey s kojom je potom provodila vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam očekivala da će ona biti ozbiljna i hladna osoba. Ona ima način gdje svaka osoba oko nje se osjeća kao da je važna, kao da si prijatelj, kao da te zna godinama", dodaje.

Na svoj je način pokorila Ameriku. Ne smatra da bi sličan uspjeh postigla u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ne znam je l' bi mogla imati karijeru tu kakvu imam tamo. Tamo ima puno više mogućnosti za kreativne ljude."

Iako već 25 godina ne živi u Hrvatskoj, promovira je kada god je u prilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedna od prvih stvari kada mene upoznaju - ja odmah o Hrvatskoj pričam. Još uvijek dosta hrvatsku hranu kuham, kad dođu gosti pravim sarmu i dosta kuha ono što je naučila od mame i bake", kazala je vlogerica.

Poručuje svima, gdje god bili: uspjeh je gotovo zagarantiran ako si autentičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo