POTRES IH JE SPOJIO / Volonter iz redova BBB-a priča o jedinstvu navijača: 'Splićani su mi rekli da mogu doći na Hajdukov Sjever u Dinamovu dresu...'

Na pitanje što ako Hajduk pobijedi kroz smijeh je odgovorio da će Dinamo uvijek biti prvi

8.1.2021.
16:16
VOYO logo

U organizaciji vatrogasaca iz Njemačke danas je u Sisak došla velika donacija hrane, kućnih potrepština, opreme i građevinskog materijala. 

"Doveli su i dio vatrogasnih vozila koji će biti raspoređeni najpotrebitijima na nastradalim područjima", kazao je za RTL načelnik stožera CZ sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah su ovdje priskočili i vrijedni volonteri i zbog toga im se želim zahvaliti", kazao je Rosavec. Naglasio je da se počinji smanjivati zalihe hrane. 

"Onaj prvi val napunio je skladišta, ali ona se polako prazne. A nas očekuje u narednih, možda, mjesec ili dva, ovakva situacija tako da svi oni koji dosad nisu, neka još malo pričekaju, bit će vremena da i oni doniraju hranu", kazao je. Dodao je da na njihovom skladištu imaju i zalihe građevinskog materijala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
nastavljaju s radom /

Znanstvenici proučili mozak 19 pacijenata umrlih od koronavirusa i došli do uznemirujućeg otkrića

Image
nastavljaju s radom /

Znanstvenici proučili mozak 19 pacijenata umrlih od koronavirusa i došli do uznemirujućeg otkrića

A jedan od onih koji su pohitali istovariti novu donaciju koja je stigla iz Njemačke je i volonter i navijač Dinama iz Siska Trpimir Lovreković koji već devet dana marljivo pomaže. 

"Ima nas BBB, Torcida, Kohorta, Armada..."

Lijepa slika je što torcidaši i BBB-i zajedno pomažu potresom pogođenim područjima. "Nakon potresa trebalo nam je, otprilike, 10 minuta da se ujedinimo. Krenuli smo odmah i već devet dana nismo stali", rekao je i dodao da će ovdje biti dok god treba. Na tom mjestu ih volontira dvadesetak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima nas BBB, Torcida, Kohorta, Armada... Ljudi iz Siska, svi domaći. Složili smo se, velika smo ekipa i sad smo nerazdvojni. Imamo veliku koheziju. Organizirali smo se nakon onog šoka i dajemo sve od sebe", kazao je. 

Tvrdi da nema podbadanja oko nogometa. "Ne, nikad. Kod mene su spavala tri dečka iz Splita. Razmjenjujemo si poruke svaki dan, ujedinili smo se. Rekli su mi da će me primiti na Sjever Hajduka u Dinamovom dresu i da mi nitko neće ništa. Iz ove nesreće je izašla jedna velika kohezija i jedinstvo", kazao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što ako Hajduk pobijedi kroz smijeh je odgovorio da će Dinamo uvijek biti prvi. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo