Kaos na granici sa Slovenijom / Vozač kamiona blokirao most u Murskom Središću i bacio ključ u rijeku jer mu poslodavac nije isplatio plaću!

Image
Foto: emedjimurje.rtl.hr

Neslužbeno se doznaje da je vozač 44-godišnjak iz Plešivice, te da je to učinio nezadovoljan zbog neisplate plaće od strane zagrebačke tvrtke. Saznaje se da je bacio ključeve tegljača u rijeku Muru

27.10.2015.
18:58
emedjimurje.rtl.hr
VOYO logo

U utorak oko 16,30 sati, vozač kamiona karlovačkih registracijskih oznaka blokirao je most u Murskom Središću koji vodi prema Sloveniji. Za sva motorna vozila zatvoren je granični prijelaz, javlja emedjimurje.

Neslužbeno doznajemo da je vozač 44-godišnjak iz Plešivice, te da je to učinio nezadovoljan zbog neisplate plaće od strane zagrebačke tvrtke. Saznajemo da je bacio ključeve tegljača u rijeku Muru. Navodno je intervenirala i hitna pomoć zbog lošeg zdravstvenog stanja vozača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak moli da se izbjegava ova dionica zbog već sada ogromne kolone koja se stvorila kroz cijeli grad.

Predstavnici tvrtke pokušavaju maknuti kamion, a u međuvremenu se promet osobnih automobila preusmjerava na granični prijelaz Bukovje, dok se teretna preusmjeravaju na granični prijelaz Trnovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija također poduzima sve mjere da se u što kraćem roku oslobodi prometnica za sav promet. Prema najnovijim informacijama jedan trak je u 18:15 sati otvoren za promet. Policija tim trakom naizmjenično propušta vozila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo