NIJE MU DODALA VODU? / Vozač Libertasa u Dubrovniku fizički nasrnuo na kolegicu sa šaltera. Radničko vijeće ne želi potvrditi otkaz

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Navedeni vozač po trenutnim saznanjima na poslu do sada nije imao slične ispade

27.6.2022.
14:48
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Kako javlja Dubrovački dnevnik, u tamošnjem javnom prijevozniku prošlog je tjedna došlo do incidenta. Naime, jedan je vozač Libertas autobusa fizički nasrnuo na kolegicu sa šaltera i to, kako govore neslužbene informacije, nakon što mu je odbila dodati vodu. Rekla mu je, navodno, da si uzme sam.

Uprava Libertasa muškarcu je odmah uručila izvanredni otkaz, no radničko vijeće sada isti ne želi potvrditi. Sve je za Dubrovački dnevnik potvrdio i Srđan Radišić, predsjednik Radničkog vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatrali smo da bi sve činjenice trebalo dodatno provjeriti uz širu dokumentaciju vezanu za slučaj. S obzirom na to da nije nikada prijavljen ovaj napad na osobu, smatrali bi da se trebalo podrobnije ispitati cijeli slučaj, pa i medicinska dokumentacija", rekao je.

Kaže i kako po njegovu saznanju navedeni vozač do sada nije imao slične ispade, no dodaje i da ne može tvrditi isto izvan posla. "To je uredan i stručan čovjek", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo