vozio bez registracije / Vozač pobjegao policajcima, izvrijeđao ih pa napao motikom

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Muškarac će, osim zbog bijega i vožnje bez važeće registracije, biti kazneno prijavljen zbog prijetnji i napada na službenu osobu, kao i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira

12.6.2015.
13:50
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Vozač automobila je ispred kućnog praga u svojem selu Dusina kod Vrgorca motikom napao policajce od kojih je bježao nakon što su ga pokušali zaustaviti zbog vožnje bez važeće registracije.

Nakon što su policajci na mjestu stanovanja sustigli 35-godišnjeg vozača Audija i pokušali ga privesti zbog bježanja, on ih je prvo počeo vrijeđati, a zatim je jednog policajca napao i lakše ozlijedio, izvijestila je u petak splitsko-dalmatinska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu nije bio kraj njegovim nasrtajima jer je 35-godišnjak zatim uzeo motiku i krenuo prema policajcima, ali su ga oni uz upotrebu sile spriječili u daljnjem napadu i priveli u policijsku postaju. Prilikom privođenja policajcu je prijetio smrću.

Muškarac će tako, osim zbog bijega i vožnje bez važeće registracije, biti kazneno prijavljen zbog prijetnji i napada na službenu osobu, kao i zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo