I njima treba šišanje / Vrata otvaraju i grumeri, uz novo pravilo: 'Vlasnici neće moći biti s psom u salonu'

Složni su grumeri, tako su mogli raditi cijelo vrijeme jer neke velike razlike u njihovu poslu nema

4.5.2020.
7:20
VOYO logo

Tko vas šiša, od sutra više neće biti neugodno pitanje. Frizerski stolci primaju prve mušterije. Kako oni za ljude, tako i oni za životinje.

U slučaju dlakavih četveronožaca oni se zovu grumeri, također nisu smjeli raditi, a baš kao i za ljude, proći će još koja kućna frizura do dolaska kod stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pas Doni možda neće biti prvi u redu kod grumera jer ga je vlasnica uspjela bar malo pokratiti. Trudili su se i drugi na opće zaprepaštenje svojih dlakavaca. Neki su loše frizure prikrili domišljatim šeširićima, a neki dalje od fena nisu ni stigli.  

Srećom, njima frizure i nisu toliko važne, čak i kad vlasnici to odrade nevješto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam njen frizer, za ovu frizuru sam zaslužan ja. Morali smo se snaći kako idu ove temperature visoke, tako da sam riješio sam da probam i uspjelo je. Bilo je ono drž' ne daj, ali uspeli smo na kraju", rekao je Aleksandar iz Zagreba.

"Pa nije baš sretna, mora se, prvo je legnemo pa se nekad zaboravi zna čak i zaspati tako da je to dobro onda", poručila je Iva iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ih uspjeli šišati, mislim da te mjere koje su donesene što se tiče zatvaranje tih salona za pse ne čini mi se opravdano zato što smo mogli jednostavno psa bez da vlasnik bude prisutan isto kako su veterinarske ambulante organizirale svoj posao", rekla je Andrea iz Zagreba.

Upravo tako će to od sutra izgledati i u Ivinu salonu. Četke, škare, mašinice: sve je sterilizirano. Spremni su i dezinficijensi. Složni su grumeri, tako su mogli raditi cijelo vrijeme jer neke velike razlike u njihovu poslu nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapravo psu je identično, kod psa nema razlike, jedino što će se sad malo promijeniti što u ovom trenutku vlasnici neće moći biti s psom u salonu", poručila je Iva Jurišić, vlasnica salona za šišanje pasa.

A vlasnici salona jedino će ondje i biti, barem sljedeća tri tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi zovu danonoćno u ponoć šalju poruke, mole, ali zbilja nemamo mjesta. Mislim da ćemo svi skupa dušu ispustit ova tri tjedna", rekla je Jurišić.

I dušu i tko zna koliko kilograma zapetljane dlake. Jer neki će, nakon što izađu iz salona, ponovno progledati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo