RAZVEŽU SE, PA SE SRAME / Vučić činjenicu da je previše popio maskira cinizmom, kao i naši političari: 'Alkohol definitivno nije dobar'

Image

Posao kojim se političari bave mnogi koriste kao izgovor za čašicu više

4.9.2022.
7:45
VOYO logo

Aleksandar Vučić nazdravio je vinom puno puta. I uz to je, čini se, zaboravio da se vina nikad ne miješaju i eto problema. Nadmen kakav je, nije se ispričao javnosti. Ali je barem priznao.

"Zamislite kako bismo bili tek uspješni da smo uvijek trijezni da nismo ponekad pomalo pijani. Kad smo toliko posla uspeli da obavimo. Pa jučer 17 sati radimo tako pijani", kazao je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da to nije dobro, shvatila je njegova savjetnica i probala kontrolirati štetu. Neuspješno.

"Ne postoji niti jedno radno mjesto gdje bi bilo dobro da se konzumira alkohol pa tako niti jedno zanimanje. Jasno da alkohol smanjuje naše nekakve procjene. Ne razmišljamo dovoljno apstraktno, ne možemo percipirati buduće korake. Alkohol definitivno s bilo kojim zanimanjem nije dobar", kazala je Nataša Đuran, voditeljica Odjela urgentne psihijatrije Klinike psihijatriju Vrapče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Vučić jedini koji to ne želi čuti. Ni naši političari nisu daleko.

Na pitanje liječnika: pijete li, vjerojatno odgovaraju – prigodno, a prigoda im je svakog dana bar desetak puta. Pa se onda razveže jezik i pjevaju se pjesme kojih se kasnije, tako barem tvrde, srame. Ustaške budnice gradonačelnik Splita Ivica Puljak, rekla je to njegova supruga, pjevao je jer je bio pijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio sam pijana budala rekao je Peđa Grbin nakon objave snimke na kojoj pjeva Thompsonovu pjesmu.

"2020. sam shvatio da je Marko Perković Thompson i sve ono što se događa oko njega loše za Hrvatsku, a bogami i ja sam tu malo ugradio kamenčić zbog čega mi je i dan danas neugodno", kazao je Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OD ŠTANDA DO ŠTANDA /

VIDEO Vučić se malo napio i frfljao, savjetnica mu pokušala uzeti čašu, ali on se nije dao: 'A ne, ne, ne'

Image
OD ŠTANDA DO ŠTANDA /

VIDEO Vučić se malo napio i frfljao, savjetnica mu pokušala uzeti čašu, ali on se nije dao: 'A ne, ne, ne'

Najgore je kad pijani sjednu za volan, a takvih je primjera bilo bezbroj. Posao kojim se bave, brojni sastanci i domjenci izgovor su za alkohol, smatra stručnjakinja.

"Svakodnevna konzumacija alkohola, velika je vjerojatnost da će, kroz jedan duži period, dovest čovjeka do problema, barem sa zlouporabom alkohola, ako ne i s ovisnošću", tvrdi Đuran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok neki dobro paze što rade pred upaljenim kamerama i mobilnim telefonima drugima se situacija ponekad otme kontroli. Da se to dogodilo bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, mislio je njen prethodnik. I ne samo on.

"Sve je to izgledalo vrlo neukusno s ponašanjem koje, evo rekao sam, izazivalo neke određene asocijacije vezane za moguću konzumaciju alkohola", kazao je u kolovozu 2019. Ivo Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li u pitanju bio umor, rigorozna dijeta ili ipak alkohol? Danas je to manje važno, ali je činjenica da mnogi političari pripiti donose odluke koje se tiču svih građana i za to nijedan nije odgovarao.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo