pohvalio se / Vučić opisuje svoj 'uspjeh' na skupu EU-a, nabraja s kime se sve nije sreo: 'Plenković je nešto pokušavao'

Image
Foto: AP Photo/Darko Bandic

'Nije mi se razgovaralo s Plenkovićem, iako je on nešto pokušao', rekao je Vučić srpskim medijima

7.10.2022.
17:57
AP Photo/Darko Bandic
VOYO logo

Aleksandar Vučić pohvalio se danas pred kamerama srpskih televizija kako je na sinoćnjoj večeri u sklopu summita Europske političke zajednice sjetio za stolom pored Macrona. Pritom je istaknuo da Plenkovića nije bilo za tim stolom.

"Sjedio sam pored nositelja ideje Europske političke zajednice, a to je Emmanuel Macron, francuski predsjednik. S jedne strane mu sjedi ukrajinski premijer iz jasnih razloga, a s druge sjedi predsjednik Srbije. A vi na sve to imate kazati? Jadni su oni koji te stvari govore", kazao je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
jao blama /

VIDEO Vučićeva hit snimka: 'Nije to Kevin iz Sam u kući. To je Vučić sam u Europi. Ono kad te nitko ne šljivi'

Image
jao blama /

VIDEO Vučićeva hit snimka: 'Nije to Kevin iz Sam u kući. To je Vučić sam u Europi. Ono kad te nitko ne šljivi'

Naveo je, međutim, i one za koje je rekao da se s njima nije susreo, ali je vidio da su prisutni. Kao jednog od njih naveo je premijera Slovenije Roberta Goloba. Praktično je morao. Kamere su sinoć zabilježile prizor u dvorani u kojoj su se državnici, ali baš svi do jednoga, družili, razgovarali, debatirali. A jedini koji je bio sam, pognut iznad svog mobitela, usto se isticao svojom visinom, bio je on, predsjednik Srbije.

Zatim se nastavio hvaliti time da je navodno imao najviše susreta s liderima drugih zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer sam se u Pragu susreo s 38 europskih i svjetskih lidera. Mislim da ne postoji nitko tko je imao toliko susreta jučer. Imao sam bilaterale, usprkos panelima i službenim sastancima, i s Macronom i sa Scholzom i s Ursulom von der Leyen, dakle s najvažnijim ljudima EU, išao u posebne prostorije na sastanak s našim velikim prijateljem predsjednikom Češke Zemanom kojeg očekujemo ovdje", rekao je Vučić.

Nakon što je nabrojio sve s kojima se susreo i koje je samo vidio na večeri, krenuo je opisivati susret s Andrejem Plenkovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"E vi sad ustanovite s kime nisam. Teško ćete naći. Koliko se ja sjećam, nisam sa... Nije mi se razgovaralo s Plenkovićem, iako je on nešto pokušao. Nisam vidio danskog predsjednika, nisam razgovarao s britanskom premijerkom... I nisam razgovarao s armenskim predsjednikom", rekao je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo