kapacitet za 108 studenata / Vukovar u svibnju dobiva studentski dom: sredstva povućena iz EU fondova

Image
Foto: iPress

Po riječima dekana veleučilišta Mirka Smoljića, Studentski dom nalazit će se u Mirogojskoj ulici, nedaleko samog Veleučilišta

7.3.2017.
15:11
iPress
VOYO logo

U svibnju bi trebali započeti radovi na izgradnji Studentskog doma u Vukovaru, ukupnog kapaciteta za smještaj 108 studenata, a čija gradnja će koštati 22,9 milijuna kuna koje će biti biti osigurane iz fondova EU, najavljeno je u utorak s konferenciji za novinare vukovarskog Veleučilišta 'Lavoslava Ružičke'.

Po riječima dekana veleučilišta Mirka Smoljića, Studentski dom nalazit će se u Mirogojskoj ulici, nedaleko samog Veleučilišta, a imat će 58 studentskih soba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgradnjom Studentskog doma povećat ćemo smještajne kapacitete za studente s naglaskom na studente u nepovoljnom socijalnom položaju. Osigurat ćemo i dodatne sadržaje i usluge za studente korisnike Studentskoga doma", rekao je Smoljić.

Dodao je kako je u planu Veleučilišta pokretanje dodatna dva specijalistička studija vezana uz studij trgovine i studij upravnog prava, kao i novoga stručnog studija iz područja biotehnologije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Veleučilištu "Lavoslav Ružička" studira više od 900 studenata na stručnim studijima fizioterapije, trgovine i upravnoga prava. Od prošle akademske godine pokrenut je i prvi specijalistički stručni studij - studij preventivne fizioterapije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo