Komentar / 'Za malog Damira i njegove prijatelje!' Šprajc ima rješenje za propalu nabavku borbene eskadrile

Ekipa RTL Direkta za ministra obrane pripremila je zanimljiv poklon

7.1.2019.
22:46
VOYO logo

Natječaj za nabavku eskadrile borbenih aviona kao da su vodila mala djeca, a mališanima je to trebao biti najveći i najdraži božićni poklon ove godine. Ali eto, djeca ko djeca, htjeli su se igrati s velikim dečkima pa ih ovi izigrali ali zato mi nećemo. 

Za malog Damira i njegove prijatelje koji su ostali bez svojih aviona mi smo pripremili komplet koji će im omogućiti da se i oni igraju pilota i aviona. Za njih smo pripremili jedan aviončić, dosta je jeftiniji od ovih koje su dečki htjeli kupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela eskadrila ovakvih stajala bi negdje oko 600 kuna, dakle realno za te novce mogli bi i Srbima kupiti jednu eskadrilu čisto da se ovi naši imaju s kim igrati. 

A pripremili smo im i jednu pilotsku kacigu, malo jest zastarjela ali taman je u skladu s tehničkim stnadardima koje danas ima Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, a koje će nam nakon ovog natječaja po svemu sudeći takvo još dugo ostati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali evo jako je važno i da ima dihalicu s kojom se može otići visokooo... Skroz u nebo pod oblake kako to vole naši zaigrani mališani iz MORH-a.

Evo kaciga je meni malo mala, piloti nekad nisu bili ovakve glavonje ali malom će Damiru biti taman. I sad, kako se igramo, evo tu je palica pa Damire, pazi na raketu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo