PROGNOZA damjane ćurkov / Za vikend i dalje relativno sunčano vrijeme, no s ponekom pahuljom snijega

U nedjelju će biti nešto oblačnije u odnosu na danas, ali još uvijek ćemo imati dosta sunčana vremena

20.11.2021.
7:30
VOYO logo

Danas u cijeloj zemlji sunčano, sutra malo manje, a u novom tjednu većinom oblačno s kišom, na moru i pljuskovima, a u višem gorju će zalepršati i poneka pahulja snijega.

Subota

Prijepodne na Jadranu pretežno sunčano, a u unutrašnjosti još ponegdje s maglom. Puhat će većinom slab vjetar, na istoku do umjeren sjeverozapadnjak, a uz obalu još u početku slaba do umjerena bura, zatim sjeverozapadnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središnjim i sjeverozapadnim predjelima i poslijepodne pretežno sunčano. Vjetar slab, a temperatura oko 12 stupnjeva, ali po zalasku sunca prilično hladno.

Na istoku zemlje pretežno sunčano, u najistočnijim predjelima uz nešto više oblaka. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura oko 12, 13 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dalmaciji većinom sunčano i ugodno s temperaturom između 16 i 20 stupnjeva. Puhat će slab do umjeren, prema otvorenom moru na udare i jak sjeverozapadnjak.

Na sjevernom Jadranu i u gorju pretežno sunčano. Puhati će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura u gorju oko 12, na moru do 17 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idućih dana na kopnu

U nedjelju će biti nešto oblačnije u odnosu na danas, ali još uvijek ćemo imati dosta sunčana vremena. Početkom novog tjedna većinom oblačno s kišom, a krajem ponedjeljka i dio utorka će u Gorskom kotaru i Lici uz pad temperature biti susnježice i snijega. Ujutro ostaje hladno, tijekom dana će još u nedjelju biti razmjerno ugodno, a zatim osjetno hladnije.

Idućih dana na moru

Na Jadranu u nedjelju postupno sve oblačnije, rijetko će pasti i koja kap kiše, a zatim u ponedjeljak pretežno oblačno s kišom i pljuskovima. U Dalmaciji su lokalno moguća izražena nevremena. U nedjelju i veći dio ponedjeljka će puhati umjereno jugo, zatim bura koja će već krajem ponedjeljka na sjevernom dijelu imati olujne udare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo