Neustrašiva umirovljenica / Zadarska kung-fu baka: 75-godišnjakinja napala provalnicu, srušila je na pod i zadala joj udarce

Image
Foto: Ilustracija

Zadranka je odmarala na katu kuće, no nakon što je čula da se nešto čudno događa u prizemlju, otišla je pogledati o čemu se radi. Kad se spustila, ugledala je nepoznatu ženu u pokušaju provale.

30.6.2017.
9:13
Ilustracija
VOYO logo

"Kada sam je vidjela u kući bacila sam se na nju. Srušila sam je na pod, ali je uspjela pobjeći. Sada čekam da je uhvate", ispričala je 75-godišnja zadarska umirovljenica J. H. nakon što se u srijedu navečer fizički obračunala s nepoznatom pljačkašicom koja joj je provalila u obiteljsku kuću u zadarskim Arbanasima, javlja Zadarski.hr.

Zadranka je odmarala na katu kuće, no nakon što je čula da se nešto čudno događa u prizemlju, otišla je pogledati o čemu se radi. Kad se spustila, ugledala je nepoznatu ženu u pokušaju provale, a kako kaže, u trenutku je na nju instinktivno skočila. U međusobnom hrvanju držala je nadmoć, no u jednom trenuku ju je nepoznata žena ipak onesposobila udarivšu je među noge. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nisam ozlijeđena, ali je ona zadobila udarce i moram reći da sam instiktivno reagirala. U tom trenutku vi ne znate gdje ste i što radite. U šoku sam i ne bih o tome previše pričala", rekla je starija gospođa kojoj je žena iz kuće ipak uspjela ukrasti nekoliko tisuća kuna vrijedan nakit i novac i nakit.

Nakon kriminalističke obrade, policija je protiv nepoznate počiniteljice podnijela kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu, rekli su u zadarskoj policiji gdje intenzivno tragaju za odbjeglom provalnicom, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike