UOČI IZBORNE ŠUTNJE / Zadnji dan kampanje: Kandidati su povukli iz sve snage. Na redu su građani

Što su napravili, napravili su, kandidatima je ostalo još samo nekoliko sati do izborne šutnje

20.12.2019.
18:55
VOYO logo

Zadnji dan kampanje Kolinda Grabar-Kitarović završava velikim skupom u Vukovaru, Zoran Milanović obratio se biračima iz stranačke središnjice, a Miroslav Škoro odgovarao je na pitanja građana preko Facebooka i mladima dijelio budilice.

Vrijeme je gotovo isteklo. Zna to i Škoro pa je mladima podijelio budilice - ovo su povijesni izbori – i putem Facebooka odgovarao na pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on i Milanović zabrinuti su zbog regularnosti izbora jer se članovi HDZ-a u BiH lažno predstavljaju i ulaze u biračke odbore. 

''Znamo za puno situacija nekakvih izbornih prijevara i inženjeringa. Ljudi koji vode ovu državu definitivno znaju tehnologiju osvajanja vlasti i, po mogućnosti, cjeloživotnog ostajanja na vlasti", upozorio je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''To je zavjera, sad vidite zašto je važno da obratimo pozornost na to, jednom HDZ-ovac, uvijek HDZ-ovac'', ističe Milanović.

Grabar Kitarović istočnu Slavoniju je izabrala za kraj svoje kampanje. Prije skupa u Vukovaru obišla je i građane u Županji i Vinkovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjeren je u pobjedu i Milanović pa je iz stranačke središnjice poručio: ''Vjerujem da će izabrati normalnu Hrvatsku, pristojnu Hrvatsku''.

I na kraju još jednom se osvrnuo na aktualnu predsjednicu: ''Na mojoj inauguraciji će se pljeskati svima, i Kolindi Grabar Kitarović''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Hoćeš biti vladar, a ne znaš gdje je Zadar, to nije lapsus'', kazao je Milanović. Naime, aktualna predsjednica je dan prije Dražena Petrovića proglasila Zadraninom, a Draženov trg u Zagrebu jutros je Dario Juričan preimenovao u Trg Ivice Todorića, kojeg je najavio "pomilovati kad dođe na vlast".

Anto Đapić još jednom je poručio biračima: ''Izađite na izbore''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katarina Peović medijima se obratila pred spomenikom Nikole Tesle: ''Ako gledamo predsjedničke kandidate, riječ je o ljudima koji su ili tajkuni, ili predstavnici tajkuna, ili ih štite. Možemo ih pobrojiti..."

Mislav Kolakušić posljednji dan kampanje se razbolio, a Dejan Kovač je rekao da će provesti dan s obitelji na Adventu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalija Orešković fokusirala se na društvene mreže, a Ivan Pernar je krenuo u Dramalj pa odustao od sudjelovanja na deložaciji. Nedjeljko Babić potpisao je Deklaraciju o proglašenju isključivoga gospodarskog pojasa na Jadranskom moru i poručio: ''Sa svim ovlastima koje predsjednik zasad ima može se puno - ako nemaš gazdu. U suprotnom, ne možeš ništa - možeš biti samo biti grljitelj''.

I tako još do ponoći nakon čega kandidati šute. A u nedjelju će progovoriti 3 milijuna 855 tisuća birača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo