Nema da nema / Zagreb prodaje stanove u svom vlasništvu: Najjeftiniji je nešto više od 100 tisuća kuna

Image
Foto: Ministarstvo državne imovine

Prodaja po Zagrebu i okolici Zagreba

12.11.2020.
12:00
Ministarstvo državne imovine
VOYO logo

Grad Zagreb objavio je javni natječaj za prodaju stanova u njihovom vlasništvu. Prodaju se stanovi koji su u najmu na određeno vrijeme s ugovorenom najamninom te najmoprimac ima pravo prvokupa, stanovi koji se koriste bez valjane pravne osobe te prazni stanovi.

Ukupno je na prodaju stavljeno 19 stanova, ponude će biti javno otvorene i pročitane 15. 12. 2020. godine, u 10 sati, u zgradi gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1, dvorana 272, 2 kat.

U ponudi su različiti stanovi, od onih u Klari, pa sve do onih na Trešnjevci. Nažalost u objavi natječaja nisu postavljene i fotografije svih stanova. Najjeftiniji stan je u Paškoj 8 u kvartu Trnje, početni iznos kupoprodajne cijene je 109.000 kuna. Nešto skuplji je stan u Primorskoj ulici 9 u kvartu Črnomerec. Početna cijena mu je 144.000 kuna. Stan na Maksimiru u ulici Krijesnice 13 za početnu cijenu ima 162.000 kuna. Najskuplji stan je pak u Sokolgradskoj ulici 5 u kvartu Trešnjevka. Početna cijena mu je 752.000 kuna, a ima oko 70 kvadrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Testirao se na koronu /

Ministar Beroš zbog respiratornih problema se nije pojavio na Vladi

Image
Testirao se na koronu /

Ministar Beroš zbog respiratornih problema se nije pojavio na Vladi

Rok za ponudu je 30 dana

Najpovoljniji ponuditelj je ponuditelj koji je ponudio najvišu kupoprodajnu cijenu i ispunjava sve druge uvjete natječaja. Rok za podnošenje pisanih ponuda je 30 dana, računajući od prvoga sljedećeg dana nakon objave javnog natječaja na oglasnoj ploči u zgradi gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1- prizemlje i web stranici Grada Zagreba, odnosno objave obavijesti o objavi javnog natječaja u dnevnom tisku. 

Koliko koštaju stanovi, gdje i kada ih možete vidjeti - više informacija ćete dobiti ako kliknete OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo