PAZITE NA SEBE / Zagrebačka frizerka javila se za Direkt i poslala poruku kolegama: 'Samo pozitivno i bit će sve u redu'

Frizeru ćete ubuduće ići s maskom, masku će morati imati i frizer, a nositi će i rukavice.

30.4.2020.
22:51
VOYO logo

Nikad kao dosad nije se ovoliko plakalo za frizerima. Diljem zemlje ljudi su se ujutro budili i bježali od ogledala i svojih čupavih partnera i partnerica s izrastom. Političare se više nije pitalo kako nas šišaju u Saboru, nego tko njih šiša jer bilo je tako uredno podšišanih, kao da su im svima supruge frizerke.

Pa smo tako i danas primijetili kako predsjednik Zoran Milanović prima ministricu obrazovanja svježe podšišan i ošišan. S novom frizurom se pohvalio i njegov glasnogovornik Nikola Jelić. Inače, Stožer je danas objavio detaljne upute za rad frizerskih salona i brijačnica. Frizeru ćete ubuduće ići s maskom, masku će morati imati i frizer, a nositi će i rukavice. A sve te novosti, da će morati imati jednokratne ogrtače, zaštitne pregrade, redovnu dezinfekciju i još svašta nešto - frizeri su doznali baš danas - na Svjetski dan frizera. Tim povodom za Direkt se javila i poznata zagrebačka fizerka s porukom ohrabrenja za kolege.

''U ovom periodu pandemije koji nas je snašao, mi frizeri dobili su smo zapravo jednu divnu, pozitivnu poruku jer smo shvatili da smo jako cijenjeni i da smo jako traženi i da nas klijenti trebaju i traže naše usluge. Sad u ponedjeljak otvaramo naša vrata. Doduše, s malo drugačijim pristupom, ali bez nekog straha, samo pozitivno i bit će sve u redu. I jedna mala poruka isto tako - bez obzira što se sada popuštaju mjere, nemojte vi popustiti. Činite dobre stvari, učinite da pazite na sebe", poručila je Petra Granić Glowatzky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo