NA RAČUN GRADA / Zagrebački maturanti dobivaju majice za norijadu: poznata njihova cijena

Image

Ured za obrazovanje, kulturu i sport je priopćio kako se trenutno prikupljaju podaci o broju i veličinama te izboru majica

18.4.2017.
17:35
VOYO logo

Iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport potvrdili su za portal Srednja.hr kako će Grad Zagreb nabaviti majice svim učenicima završnih razreda srednjih škola te njihovim razrednicima i ravnateljima, to jest nastavnicima u pratnji.

Ured je priopćio kako se trenutno prikupljaju podaci o broju i veličinama te izboru majica, a pretpostavka je kako će sve koštati do 200 tisuća kuna. Iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport su obavjestili kako je odluku o nabavi majica donio gradonačelnik Milan Bandić u suradnji s Vijećem učenika Grada Zagreba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>>Na Bandićev račun: novo obećanje za rubriku 'od glave do pete'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list prošlog je tjedna objavio očitovanje Ivice Lovrića, pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i sport, u kojem se navodi kako će se nabavkom majica izbjeći vulgarni natpisi i šarenilo.

"Rok za predaju idejnih rješenja Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport je petak, 14. travnja 2017. godine. Na majice će biti tiskan logo Grada Zagreba, a ostala idejna rješenja bit će sukladna odabiru samih škola. Učenici završnih razreda bit će u prilici majice dorađivati sukladno vlastitim željama i potrebama, u čemu ovaj Ured neće sudjelovati", odgovorili su iz Ureda portalu Srednja.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majice će školama biti poslane najkasnije do ponedjeljka 15. svibnja, odnosno četiri dana prije norijade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo