uhicenje / Zagrebački ugostitelj koji je zaposlio pa odmah silovao djevojku: 'Možeš otići samo s Hitnom nakon što te polomim'

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstockphotos.com

Prema tvrdnjama djevojke, tortura se nastavila i sutradan u lokalu odakle se u jednom trenutku mobitelom uspjela spojiti na Facebook i poslati poruku prijateljima 'Molim te dođi i pomozi mi'

31.1.2017.
7:59
Ilustracija/Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Djevojka je našla posao konobarice u Zagrebu, ali se u roku jednog dana cijela priča pretvorila u noćnu moru. Naime, imala je nesreću da joj je poslodavac višestruko osuđivani recidivist - nakon samo jednog dana na poslu ju je silovao, a spasila
ju je policija jer ju niti nakon zločina nije htio pustiti, prenosi Jutarnji.

Policajci su poslodavca prijavili za silovanje, protupravno oduzimanje slobode i prijetnje smrću njezinim prijateljima koji su joj pokušali pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prijavi, sve se navodno dogodilo prije tjedan dana kada se djevojka zaposlila kod poslodavca u njegovom lokalu, a već istoga dana počeo joj je prijetiti zbog navodnih 300 kuna duga koje joj je posudio.

Kada je htjela napustiti lokal rekao joj je: “Možeš otići samo s Hitnom nakon što te polomim.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kraj radnoga vremena šef ju je, navodno, natjerao da ide s njime u stan i pozvao taksi. Upozorio ju je pritom da ju je spreman ubiti i odrobijati 40 godina u Lepoglavi ako slučajno što kaže taksistu. Kada su došli k njemu u stan, muškarac ju je odvukao u spavaću sobu, silovao i zaprijetio da će je baciti kroz prozor bude li se odupirala.

Prema tvrdnjama djevojke, tortura se nastavila i sutradan u lokalu odakle se u jednom trenutku mobitelom uspjela spojiti na Facebook i poslati poruku prijateljima: “Molim te dođi i pomozi mi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelji su kontaktirali ugostitelja u potrazi za prijateljicom, no on im je rekao da ona nigdje ne ide dok ne plati dug te da će on doći k njima u njihov grad i zaklati ih. Oni su, međutim, alarmirali policiju koja je brzo došla do lokala i privela ugostitelja na ispitivanje.

Nakon saslušanja djevojke ga i uhitila. Recidivistu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela jer je prema kaznenoj evidenciji ovo njegov peti postupak zbog silovanja, izvještava Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo