opcija je velesajam / Zagrepčanima HZJZ uputio važnu obavijest: 'Na ovim adresama danas ne cijepimo. Nažalost građani su već počeli dolaziti'

Image
Foto: RTL

Hrvatski zavod za javno zdravstvo upućuje građane da se danas cijepe na Velesajmu

7.11.2021.
9:14
RTL
VOYO logo

Dijelom zbog novih epidemioloških mjera, a dijelom zbog velikog porasta broja novozaraženih, brojni su se Zagrepčani odlučili cijepiti tijekom vikenda. No, iz Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo šalju apel građanima da ne dolaze u Rockefellerovu i Cimermanovu jer na tim adresama u nedjelju se neće moći cijepiti. 

"Obavještavamo javnost kako danas 7. studenoga ne cijepimo na adresama Rockefellerova 4 i Cimermanova 64a u Zagrebu. Nažalost građani su već počeli dolaziti na spomenute adrese, iako danas ne cijepimo", piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavijestili su kako se na adresi Rockefellerova 4 građani bez prethodne najave mogu cijepiti svake srijede od 16.00 do 20.00 sati i svake subote od 10.00 do 14.00 sati. Dostupna su sva cjepiva, a građani mogu primiti prvu, drugu ili treću dozu cjepiva.

Drugi punkt građanima je na raspolaganju svakim radnim danom od 14.00 do 18.00 sati u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu (Kajzerica,  zgrada kod semafora u neposrednoj blizini Hipodroma). Cjepivo Moderna biti će od 11. listopada dostupno utorkom, srijedom i četvrtkom. Sva ostala cjepiva (Comirnaty, Astrazeneca i J&J/Janssen) dostupna su svim danima u tjednu. Građani na istoj adresi mogu primiti i treću dozu cjepiva svaki radni dan od 14.00 do 18.00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas se Zagrepčani mogu cijepiti na Velesajmu u paviljonu 9 u organizaciji NZJZ Dr. Andrija Štampar. Cijepljenje je orhanizirano od 8.00 do 12.00 sati", obavvijestili su iz HZJZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo