nagrada za cijepljenje / Zagrepčanima se nudi besplatan koncert nakon cijepljenja, Stipaničev: 'Riješimo gubu 21. stoljeća'

Đani je podijelio kako smatra da se nalazi na najsigurnijem mjestu za primanje druge doze te kako se ne boji nuspojava

30.6.2021.
19:17
VOYO logo

U Školi narodnog zdravlja Andrija Štampar u Zagrebu već treći dan građani iz cijele Hrvatske mogu bez iakvog naručivanja doći i cijepiti se Pfizerom. 

Prvi puta i u poslijepodnevnim satima sve više termina otvara se i od sutra kada će se bez najave cijepiti u Zagrebu i u Domovima zdravlja istok, zapad i jug, ali na Velesajmu i dalje uz pethodnu najavu 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nagrada ili kažnjavanje /

Kako motivirati građane na cijepljenje? Grci daju novac, u Washingtonu dobijete joint, a kod nas...

Image
Nagrada ili kažnjavanje /

Kako motivirati građane na cijepljenje? Grci daju novac, u Washingtonu dobijete joint, a kod nas...

Prvi besplatan koncert nakon cijepljenja

Prvi puta večeras se Zagrepčanima se nudi i besplatan koncert nakon cijepljenja, a interes građana za nenajavljeno cijepljenje je tijekom dana bio velik.

RTL-ova reporterka Ida Hamer posjetila Školu narodnog zdravlja Andrija Štampa u kojoj se u poslijednja tri dana cijepilo više od 2000 ljudi, a danas čak njih 700. Razgovarala je sa hrvatskim glazbenikom Đanijem Stipaničem koji je će nakon vlastitog cijepljenja drugom dozom održati besplatni koncert za građane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đani je podijelijo kako smatra da se nalazi na najsigurnijem mjestu za primanje druge doze te kako se ne boji nuspojava i vjeruje da neće imati problema kao što nije imao i nakon primanja prve doze. Dodao je ovakva organizacija tek početak te da je cijepljenje jedini "pravi, dokazan i znanstveni put koji će nas dovesti do izlaza iz ove situacije, a oni koji ne misle tako neka predlože neki bolji".

"Pozivam ljude da se cijepe i o ovo je moj doprinos, moji dečki i ja smo svi cijepljeni i riješimo gubu 21. stoljeća", kazao je pjevač Stipaničev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevača je cijepila zamjenica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Ivana Pavić Šimetin koja je objasnila kako je besplatan koncert zapravo nastavak događanja budući da je Ante Gelo održao koncert za kada su se cijepili studenti medicine i stomatologije. 

Pavić Šimetin smatra kako glavna nagrada za građane ne trebaju biti koncerti nego njihovo zdravlje i život te život naših najbližih "uz to ako možemo raditi ako nam djeca mogu ići u školu, to nas je naučila ova pandemija da ove osnovne životne vrijednosti itekako moramo cijeniti, osim toga građani dobivaju i digitalnu potvrdu s kojom mogu sudjelovati na događanjima", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjenica ravnatelja potvrdila je kako će ovakvih i sličnih događanja biti još u Gradu Zagrebu tijekom ljeta te će građani biti obavješteni o njihovom održavanju. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo