veliki dobitak / Zagrepčanin koji je osvojio gotovo milijun kuna: 'U prolazu sam vidio da na kiosku nema nikoga i uplatio'

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Igrati nije prestao ni u doba pandemije jer mu igranje donosi veselje i nadu

28.4.2020.
7:44
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Na otvaranje prodajnih mjesta, točnije glavne blagajne Hrvatske Lutrije u Ulici grada Vukovara 72 u Zagrebu, s velikim je nestrpljenjem u ponedjeljak ujutro čekao jedan igrač. Radi se o sretnom dobitniku, inače vjernom igraču lutrijskih igara, koji i u doba koronavirusa nije prestao s igranjem zbog veselja i nade koje pronalazi u svom malom ritualu igranja, piše Jutarnji list.

Vidio da na kiosku nema nikoga

Želio je ostati anoniman, ali je ispričao kako igra gotovo 40 godina i kako je ovog puta odigrao sasvim slučajno, na putu do pekarnice u ulici Dragutina Golika bb, kod ovlaštenog partnera „CONTRA M“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„U prolazu sam zapazio da na kiosku nema nikoga, iskoristio priliku da uplatim Loto i evo me - osvojio sam do sad najveći dobitak!", izjavio je dobitnik.

Radi se o dobitku igre Joker, koji iznosi 969.445,40 kuna. Primijetio je vijest o velikom dobitku u igri Joker, ali u tom trenutku nije ni pomislio da bi to mogao biti on. Kao i uvijek, SMS porukom je provjeravao ima li „nešto“ i tako saznao da je upravo on dobitnik Jokera od gotovo milijun kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„U tom mi je trenutku prva pomisao bila: Eh, da mi se sreća ranije osmjehnula… Sad sam već u godinama. Ali odmah potom, shvatio sam da za tako nešto nikad nije kasno. Uskoro ću u mirovinu pa ovaj dobitak dolazi baš kao Joker, dodatna sigurnost za dane koji slijede'', kazao je dobitnik.

Opet iskoristiti priliku

Odmah nakon što je riješio sve potrebno za isplatu dobitka, odigrao je Loto 7 i Eurojackpot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Kad sam već tu i otvoreno je prodajno mjesto, opet ću iskoristiti priliku jer, nikad se ne zna! Zamislite da u petak osvojim Eurojackpot i opet vam dođem! Možda vam tada pristanem dati suglasnost da objavite i moje ime!“, rekao je dobitnik uz pozdrav i velik osmjeh koji se nazirao ispod zaštitne maske na licu, napustio je prodajno mjesto.

Iz Hrvatske lutrije kažu kako su, poštujući sve propisane mjere zaštite, sa zaštitnim maskama na licima, ispratili svojeg „korona dobitnika“ koji je svima uljepšao dan, a svim ostalim dobitnicima koji posljednjih mjesec dana s nestrpljenjem čekaju na otvorenje prodajnih mjesta i podizanje svojih dobitaka, iz Hrvatske lutrije poručuju da je glavna blagajna u Zagrebu otvorena, kao i blagajne u regijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo