SADA JE SVE U RUKAMA GLASAČA / Završnica kampanje u gradu pod Marjanom: Kandidati za prvog čovjeka Splita su nastavili s optužbama i nisu se štedjeli

Kome je napredak Splita glavni prioritet, tko vodi prljavu kampanju, tko laže, a tko ne - procijenit će građani

25.5.2021.
21:06
VOYO logo

U naletu pak kreativnosti - HDZ-ov kandidat za splitskog gradonačelnika posljednjih dana najavljuje projekte u susjednim gradovima i općinama, i to uz GPS lokaciju. Njegov protukandidat Ivica Puljak za to se vrijeme drži konferencija u centru grada. A iako potpuno različiti - završnicu kampanje troše uglavnom za međusobno prepucavanje.

Na brdu iznad Klisa, pustopoljini za koju je potreban i GPS kako bi je pronašli, HDZ-ov Vice Mihanović je nastavio s kampanjom i najavio azil za životinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Mi smo već ranije detekirali ovu lokaciju kao idealnu da se realizira taj projekt“, poručio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita Vice Mihanović.

Osim za projekt lokacija je, čini se, bila idealna i za nove optužbe prema protukandidatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Uznemiruje javnost i uvjerava ih da će biti nekakvih varanja na izborima. Vidim jednu veliku nervozu kod gospodina Puljka i očekujem da će bit još pokušaja na osobnoj diskreditaciji mene“, tvrdi Vice Mihanović.

Fizičar i kandidat Centra nije mu ostao dužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Dolazi iz jedne organizacije koja je jedina organizacija u Hrvatskoj, politička, koja je osuđena za kriminal i korupciju. Ali ovo što oni rade, način na koji se oni ponašaju i koje laži i neistine i insinuacije šire o meni ja ne mogu ostat imun na to“, izjavio je kandidat za gradonačelnika Splita Ivica Puljak (Centar).

Kandidati za prvog čovjeka Splita tu nisu stali već su nastavili s optužbama. I nisu se štedjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Zašto se on kandidirao za europske izbore pa nije prošao? Pa za parlamentarne izbore pa nije prošao, u prvoj, zagrebačkoj čak jedinici. Dakle, to su ljudi velikih ambicija kojima je Split samo usputna stanica i odskočna daska. I zato gospodin Puljak ne zna ništa o Splitu“, smatra HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Split Vice Mihanović (HDZ).

„Njemu HDZ služi kao odskočna daska. + Dok sam gradonačelnik grada Splita, ja ću se bavit isključivo Splitom. Ja namjeravam bit gradonačelnik osam godina i nakon toga se neću više kandidirati jer ja mislim da su dva mandata dovoljna“, ističe Ivica Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO ĆE BITI GRADONAČELNIK? /

Zaoštrava se i bitka za Split! Mihanović: 'Mi nismo varalice' Puljak: 'Protivnik će igrati prljavo'

Image
TKO ĆE BITI GRADONAČELNIK? /

Zaoštrava se i bitka za Split! Mihanović: 'Mi nismo varalice' Puljak: 'Protivnik će igrati prljavo'

Kome je napredak Splita glavni prioritet, tko vodi prljavu kampanju, tko laže, a tko ne - procijenit će građani.

„Iskreno se nadam da će Split ovaj put odabrat drugačije nego inače i da neće bit tisno“, rekao je Splićanin Marko Kukoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ja bi volila da sve ide naprijed što prije, bez tih nekakvih međusobnih nesuglasica, za nas i za našu dicu“, kazala je Ivanka Šitum iz Splita.

„Dosada nisam vidila ništa pozitivno, svaki put isto. Obećanja velika, a na kraju ispada da je isto“, tvrdi Splićanka Maja Ožegović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ista i već viđena je i podrška cijelog niza ministara HDZ-ovu kandidatu kao i dolazak stranačkog šefa Plenkovića, najavljen za četvrtak. Hoće li to Mihanoviću pomoći - odlučit će birači - za četiri dana.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo