Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
druga dojava u bužanovoj

Zbog dojave o lažnoj bombi zatvorili Lisinski uoči finala 'Kraljice Hrvatske'

Svi ulazi i izlazi u dvoranu bili su zatvoreni sve do iza 21 sat, a redarstvenici su tragali za eksplozivnom napravom koju nisu pronašli

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
K.T./HINA/ 25.5.2015. u 21:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrebačka policija primila je u ponedjeljak navečer dvije dojave o postavljenim eksplozivnim napravama - jednoj u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a drugoj u zgradi u Bužanovoj ulici, koje su, kako je utvrđeno policijskim pregledom, bile lažne.


U Policijskoj upravi zagrebačkoj potvrdili su Hini da su oko 19,30 sati primili dojavu da je u KD Lisinski postavljena eksplozivna naprava, a policija je nakon pregleda utvrdila da nema eksplozivne naprave. Gotovo istodobno policija je primila i dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u zgradi u Bužanovoj ulice, a policijski pregled je utvrdio da i tu nije bilo nikakve eksplozivne naprave.

U KD Lisinski Hini su potvrdili da je, zbog policijske pretrage o postavljenoj eksplozivnoj napravi, kasnio početak događaja u Maloj dvorani Lisinskog gdje se održava finalni izbor Kraljice Hrvatske, ali je koncert u Velikoj dvorani počeo na vrijeme i održan je bez prekida. Istaknuli su da je Dvorana Lisinski sve vrijeme bila otvorena te da nitko od posjetitelja nije bio evakuiran.

Prema programu Lisinskog u Velikoj dvorani održan je koncert benda nacionalnoga katoličkog Sveučilišta Notre Dame iz grada South Bend u američkoj saveznoj državi Indiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neslužbeno se doznaje da se dojava o bombi u zgradi na uglu Rusanove i Bužanove, gdje stanuje i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, odnosila na prostor Sindikata policije Hrvatske.

K.T./HINA/ 25.5.2015. u 21:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
struja, plin ili drva?

Krenuo novi paket mjera: Što je isplativije: struja, plin ili drva? Izračunali smo kako se najjeftinije grijati

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba