druga dojava u bužanovoj / Zbog dojave o lažnoj bombi zatvorili Lisinski uoči finala 'Kraljice Hrvatske'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Svi ulazi i izlazi u dvoranu bili su zatvoreni sve do iza 21 sat, a redarstvenici su tragali za eksplozivnom napravom koju nisu pronašli

25.5.2015.
21:15
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija primila je u ponedjeljak navečer dvije dojave o postavljenim eksplozivnim napravama - jednoj u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a drugoj u zgradi u Bužanovoj ulici, koje su, kako je utvrđeno policijskim pregledom, bile lažne.


U Policijskoj upravi zagrebačkoj potvrdili su Hini da su oko 19,30 sati primili dojavu da je u KD Lisinski postavljena eksplozivna naprava, a policija je nakon pregleda utvrdila da nema eksplozivne naprave. Gotovo istodobno policija je primila i dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi u zgradi u Bužanovoj ulice, a policijski pregled je utvrdio da i tu nije bilo nikakve eksplozivne naprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U KD Lisinski Hini su potvrdili da je, zbog policijske pretrage o postavljenoj eksplozivnoj napravi, kasnio početak događaja u Maloj dvorani Lisinskog gdje se održava finalni izbor Kraljice Hrvatske, ali je koncert u Velikoj dvorani počeo na vrijeme i održan je bez prekida. Istaknuli su da je Dvorana Lisinski sve vrijeme bila otvorena te da nitko od posjetitelja nije bio evakuiran.

Prema programu Lisinskog u Velikoj dvorani održan je koncert benda nacionalnoga katoličkog Sveučilišta Notre Dame iz grada South Bend u američkoj saveznoj državi Indiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da se dojava o bombi u zgradi na uglu Rusanove i Bužanove, gdje stanuje i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, odnosila na prostor Sindikata policije Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo