žarište koronavirusa / Odbio voziti teret u Italiju, šef mu zaprijetio otkazom: 'Rekao je da sam pi**a i lijena kukavica'

Image
Foto: Arhiva/Igor Soban/Robert Anic/PIXSELL

Šibenčanin kaže da je zbog lošeg zdravlja odbio ići u žarište koronavirusa

10.3.2020.
17:30
Arhiva/Igor Soban/Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Šibenskom vozaču (65) vlasnik tvrtke u kojoj radi telefonski je zaprijetio otkazom jer nije htio ići na ukrcaj tereta u Lombardiju.

"Moje zdravlje nije baš najbolje, može me ubiti i obična gripa, a kamoli ne koronavirus. Pa i liječnici su mi rekli da se pripazim s obzirom na prirodu posla, da ne putujem u žarište epidemije", ispričao je Božidar Omašić za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je potkraj prošlog tjedna krenuo šleperom iz Dalmacije prema Trstu gdje je trebao iskrcati robu. Međutim, negdje na pola puta nazvao ga je šef i kazao mu kako nakon tog iskrcaja mora nastaviti do Lombardije gdje ga čeka novi ukrcaj. Omašić je u nedjelju, kada je samo sjever Italije bio u karanteni, nazvao šefa i rekao mu da ne želi ići u najveće europsko žarište epidemije.  

''Zvao me povratno, govorio mi da sam p***a i lijena kukavica. Rekao mi je da je sa mnom završio i da će mi uručiti otkaz prvom prilikom kad se vidimo. A onda mi je naredio da ako već ne želim u Lombardiju, neka iskoristim to što sam u Italiji pa odem po treći teret u Vicenzu. Nisam mogao vjerovati da mi to govori! Pa Vicenza je u regiji Veneto koja je jednako opasno žarište kao i Lombardija! Odbio sam i tu vožnju", kazao je Omašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Zbog koronavirusa kronično nedostaje vozača, što su neke firme odlučile iskoristiti za brzu zaradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zbog deficita vozača sada se po jednoj turi može dobiti od 100 do 200 eura više. Upravo tim motivom bio je vođen i moj šef", kazao je Omašić za Večernji.

Njegov šef, Josip Marijanović, vlasnik tvrtke ''Transport Marijanović d.o.o.'' sa sjedištem u Splitu Omašića naziva lažljivcem i kukavicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako sam ja mogao 1991. godine voziti kamione među granatama i bombama, onda može i on među tim virusom! Može ga biti sram! Ionako mu ugovor istječe brzo pa ću još razmisliti hoću li mu dati otkaz odmah ili pričekati još nekoliko tjedana", kazao je Marijanović.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo