prometna prognoza / Zbog olujnoga vjetra dionice autocesta A1 i A6 otvorene samo za osobna vozila

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Zbog olujnoga vjetra otvorene su samo za osobna vozila dionice autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica-Delnice.

7.8.2017.
8:14
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog olujnoga vjetra otvorene su samo za osobna vozila dionice autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica-Delnice, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Obilazak za ostale skupine vozila je na autocesti A1 čvor Sveti Rok (A1)-DC50-Gračac-DC27-Zaton Obrovački-DC54-čvor Maslenica (A1), i obratno, a na autocesti A6 starom cestom kroz Gorski kotar DC3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog jakoga vjetra na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika, na Krčkome mostu i Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, odnosno za prvu i drugu skupinu vozila.

Zbog prometne nezgode (izlijetanja autobusa izvan kolnika) na 18. km autoceste A1, prije odmorišta Desinec u smjeru Zagreba, vozi se usporeno u koloni od oko jednog kilometra jednim trakom pa HAK vozače na dodatni oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet je pojačan na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u smjeru mora.

Mokri i skliski kolnici su mjestimice u Istri, Hrvatskome primorju, Gorskome kotaru, Lici, Slavoniji, te sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog vrlo gustoga prometa tijekom turističke sezone na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom (Macelj, Bregana, Kaštel, Plovanija, Pasjak, Rupa..), Bosnom i Hercegovinom (Županja, Slavonski Brod, Stara Gradiška, Ličko Petrovo Selo, Nova Sela, Metković,Gornji Brgat...), Srbijom (Bajakovo, Tovarnik, Ilok, Erdut, Batina...), Crnom Gorom (Karasovići) česta su i neizbježna čekanja, (osobito tijekom ciljanih graničnih kontrola), HAK poziva vozače na strpljenje i razumijevanje.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj-Rijeka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo