čuda u imotskoj krajini / Zbog utakmice 'pomaknuo' misu: 'Ako pobjedimo, mi svećenici ćemo čekati vjernike u crkvi koliko god bude trebalo'

Image
Foto: PIXSELL

U župnoj crkvi svetoga Franje tradicionalno najposjećenija nedjeljna sveta misa je pomaknuta pola sata kasnije

15.7.2018.
11:25
PIXSELL
VOYO logo

Posebna nogometna euforija zahvatila je Imotski i Imotsku krajinu i to s dobri razlogom, ipak su Rebić, Strinić, ali i po majci Ivan Perišić izdanci tog kraja. Koliko im je bitna utakmica pokazuje i informacija da je Grad Imotski u subotu u podne objavio je putem lokalne radio postaje da organizira besplatan autobus za Zagreb na doček naših nogometaša.

Nakon dvadeset minuta on je bio popunjen, a do 14 sati došlo je još poziva za najmanje pet autobusa. U Imotskom se uoči utakmice dogodila i jedna nezabilježena situacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Slobodna Dalmacija, u župnoj crkvi svetoga Franje tradicionalno najposjećenija nedjeljna sveta misa je ona u 19 sati. Na njoj je uvijek veliki broj mladih iz mnogih župa Imotske krajine. Imotski gvardijan fra Kristijan Stipanović objavio je poruku vjernicima sljedećeg sadržaja:

"Sveta misa će se održati, ali ne u 19, nego u 19,30 sati, no ako pobijedimo Francuze, onda ćemo mi svećenici čekati vjernike u crkvi, pa dok god to bude potrebno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo