MINISTAR MU ODBIO MOLBU / Zdravko Mamić za RTL nakon odluke da suđenje ostane u Osijeku: 'Nastavlja se kupleraj u pravosuđu'

Ako se do 10. svibnja ne javi, za njim će biti raspisana tjeralica

29.4.2021.
19:06
VOYO logo

Ministar pravosuđa Ivan Malenica odbio je molbu Zorana Mamića, za izdržavanjem kazne u BiH. Ako se do 10. svibnja ne javi, za njim će biti raspisana tjeralica. Potom će se od Bosne i Hercegovine tražiti njegovo izručenje. 

Visoki kazneni sud odbio je danas i prijedlog njegova brata, Zdravka Mamića i ostalih optuženih da se slučaj premjesti s osječkog suda tvrdeći da javno iznesene optužbe jednog optuženika nisu razlog koji bi upućivao na pristranost ostalih sudaca tog suda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači, s jedne strane imate gdje Vrhovni sud koji donio odluku da se suđenje neće moći pravično odvijati u Zagrebu pred Županijskim sudom jer Zdravko poznaje možebitno četiri suca, a u isto vrijeme Visoki kazneni sud donosi odluku da to što su neki kriminalci i lopovi na osječkom sudu ne delegira mogućnost da se suđenje odvija pred sudom u Osijeku. Tako da je to nastavlja se jedan kupleraj u hrvatskom pravosuđu protiv kojeg ja dalje nastavljam borbu", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo