VIŠEMJESEČNE TEGOBE / Zdravstveni problemi Grabar-Kitarović: zbog bolova u leđima mora na fizikalnu terapiju

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prije dva mjeseca predsjednica Grabar-Kitarović je pala, a to je rezultirao današnjim zdravstvenim problemima

20.6.2017.
11:05
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Zbog višemjesečne boli u vratnom dijelu kralježnice, predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, mora na intenzivnu fizikalnu terapiju. Kako doznajemo, još prije dva mjeseca, predsjednica Grabar-Kitarović je pala, a to je rezultirao današnjim zdravstvenim problemima.

Tim liječnika ustanovio je nakon MR-a kralježnice i ramena, da je uzrok tegoba hernija diska u vratnom dijelu kralježnice te manja hernija u donjem dijelu kralježnice. Liječnici su donijeli zaključak da nema razloga za neurokirurško liječenje, stoga će predsjednica dva tjedna ići na intenzivnu fizikalnu terapiju. Donesena je odluka da se, ako će biti potrebno, radi farmakoterapija s ciljem smanjenja boli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su joj liječnici još prije dva mjeseca kada je doživjela ozlijedu savjetovali liječenje i mirovanje, ona je nastavila obavljati svoje dužnosti i izvan „radnog“ vremena. Grabar-Kitarović je posjećivala liječnike vjerujući da će uspjeti sanirati ozljedu. Još na Vukovarskoj alci 6.svibnja, Predsjednica je imala vrtoglavice i osjećala slabost zbog koje je i skratila svoj govor.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo