Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VIŠEMJESEČNE TEGOBE

Zdravstveni problemi Grabar-Kitarović: zbog bolova u leđima mora na fizikalnu terapiju

Prije dva mjeseca predsjednica Grabar-Kitarović je pala, a to je rezultirao današnjim zdravstvenim problemima

Image

Predsjednice Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović održala je Dan otvorenih vrata s temom popularizacije STEM područja. Svoja otkrića, istraživanja, eksperimente, inovacije, robote i modele predstavilo je oko 170 mladih znanstvenica i znanstvenika, inovatora, studenata i učenika.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Vijesti.hr/ 20.6.2017. u 11:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zbog višemjesečne boli u vratnom dijelu kralježnice, predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, mora na intenzivnu fizikalnu terapiju. Kako doznajemo, još prije dva mjeseca, predsjednica Grabar-Kitarović je pala, a to je rezultirao današnjim zdravstvenim problemima.

Tim liječnika ustanovio je nakon MR-a kralježnice i ramena, da je uzrok tegoba hernija diska u vratnom dijelu kralježnice te manja hernija u donjem dijelu kralježnice. Liječnici su donijeli zaključak da nema razloga za neurokirurško liječenje, stoga će predsjednica dva tjedna ići na intenzivnu fizikalnu terapiju. Donesena je odluka da se, ako će biti potrebno, radi farmakoterapija s ciljem smanjenja boli.

Iako su joj liječnici još prije dva mjeseca kada je doživjela ozlijedu savjetovali liječenje i mirovanje, ona je nastavila obavljati svoje dužnosti i izvan „radnog“ vremena. Grabar-Kitarović je posjećivala liječnike vjerujući da će uspjeti sanirati ozljedu. Još na Vukovarskoj alci 6.svibnja, Predsjednica je imala vrtoglavice i osjećala slabost zbog koje je i skratila svoj govor.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vijesti.hr/ 20.6.2017. u 11:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Graditelj kućice za RTL.hr

Anastaziji uklonili kućicu, a zima dolazi. 'Filmovi se mogu snimati, oni ne oštećuju - a kućica oštećuje?'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba