u kbc osijek / Žena došla u bolnicu na operaciju, a liječnici je poslali kući: 'Ponestalo nam je titanskih vijaka'

Image
Foto: RTL

Iz Ravnateljstva osječkog KBC-a poručuju da se radilo o operaciji koja nije hitna te da su ju zbog toga odgodili

7.9.2018.
16:06
RTL
VOYO logo

Bizarna situacija odigrala se u kolovozu ove godine u osječkom KBC-u, kada su jednoj ženi na dan operacije kad je već stigla u bolnicu - istu operaciju odgodili, piše Glas Slavonije. 

Žena je na dan operacije stigla u bolnicu, no liječnici su je dočekali s neugodnim iznenađenjem. Naime, kazali su joj kako se njezina operacija mora odgoditi jer u bolnici nema dovoljno titanskih vijaka koji su potrebni za operaciju. Novi termin dobila je u rujnu, kada će bolnica, prema njihovim tadašnjim saznanjima, ponovno dobiti novu pošiljku vijaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čula sam da je limit vijaka za kolovoz potrošen i da ću biti operirana u rujnu, samo nisu znali koji dan. Boli me do granica izdržljivosti i nije mi bilo jasno kako je moguće da zdravlje ovisi o nečijoj procjeni, odnosno da postoji limitiran broj vijaka koji se smije potrošiti u jednom mjesecu". rekla je pacijentica iz Osijeka. 

Iz Ravnateljstva osječkog KBC-a poručuju da se radilo o operaciji koja nije hitna te da su ju zbog toga odgodili, kao i da je ovaj slučaj zapravo iznimka te da je jedino ta operacija predviđena za kolovoz, odgođena za rujan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom kolovoza 2018. godine zbog većeg broja traumatskih prijeloma kralježnice zbog padova s visine i prometnih nesreća učinjeno je šest operacija fiksacije, odnosno stabilizacije kralježnice. Stoga je i ugrađen velik broj titanskih vijaka i šipki, znatno više nego što je to uobičajeno tijekom jednoga mjeseca u godini", rekli su iz KBC-a Osijek na upit portala Glas Slavonije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo