SAMA SE ODVEZLA U BOLNICU / Ženu na splitskoj plaži ugrizla zmija: 'Odjednom sam osjetila jaku bol. Vidjela sam zmiju koja bježi u grm'

Image
Foto: Shutterstock

Iako se nije radilo o otrovnici, uslijedilo je veliko oticanje noge

29.6.2022.
14:36
Shutterstock
VOYO logo

Odlazak na plažu prošlog tjedna za jednu Rumunjku završio je s ugrizom zmije. Rumunjka se otišla okupati na Žnjan i nije ni primijetila da se svega nekoliko metara od mora nalazi zmija. Cijela situacija u neposrednoj blizini tamošnjeg kafića, piše Dalmacija Danas.

''Sunčala sam se u kupaćima, a onda mi je zazvonio mobitel i odlučila sam povući se u hladovinu obližnjeg stabla. Pričala sam, a onda sam samo odjednom osjetila jaku bol. Kada sam pogledala nogu vidjela sam zmiju koja bježi u obližnji grm'', rekla je Monika koja već neko vrijeme radi u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Dalmaciju Danas je ispričala kako je bilo jako puno krvi. Ispostavilo se da ju je zmija ugrizla ravno u venu. Tada ju od adrenalina nije ništa boljelo. Uspjela je ući u auto i odvesti se u bolnicu.

Image
u njemačkoj /

Ženu ugrizla zmija, policija potom na njenoj farmi otkrila više od 110 zmija

Image
u njemačkoj /

Ženu ugrizla zmija, policija potom na njenoj farmi otkrila više od 110 zmija

''Nakon pregleda, doktor mi je rekao da se ne radi o otrovnoj zmiji nakon čega mi je laknulo. Problem je što me zmija ugrizla ravno u žilu i zbog čega je bilo tako puno krvi. Također mi je dezinficirao ranu pošto zmijini zubi mogu biti puni bakterija'', kazala je Rumunjka i posebno pohvalila ljubaznost i profesionalnost liječničkog osoblja u splitskoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se nije radilo o otrovnici, uslijedilo je veliko oticanje noge.

''Danima nisam mogla stati na nogu. Noga mi je bila duplo veća od normalne veličine. Moram kazati da je sve to vrijeme vraški boljelo. Evo sada, desetak dana nakon ugriza, konačno dolazim sebi i mogu se vratiti svojim redovnim obvezama '', izjavila je Monika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo