povrat novca nije moguć / ZET uputio građanima važnu obavijest: 'Produžuje se valjanost mjesečnog i godišnjeg pokaza'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Povrat novčanih sredstava za razdoblje obustave prometa nije moguć

4.5.2020.
9:21
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Korisnicima usluge javnog gradskog prijevoza, koji su u vrijeme obustave prijevoza imali valjani mjesečni ili godišnji kupon na pretplatnoj karti, omogućeno je produljenje valjanosti istih, priopćili su u ponedjeljak iz ZET-a.

Putnici s mjesečnim kuponima ostvaruju pravo na produljenje valjanosti razmjerno broju dana obustave prijevoza u mjesecu za koji je izdan mjesečni kupon. Korisnici se trebaju javiti na bilo koje prodajno mjesto ZET-a, najkasnije do 31. svibnja 2020. godine, gdje će im se produljiti valjanost mjesečnog kupona izdavanjem odgovarajuće potvrde. Mjesečni kupon na pretplatnoj karti bit će produljen počevši od dana izdavanja prethodno navedene potvrde, a razmjerno broju dana obustave javnog prijevoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putnici a godišnjim kuponima također ostvaruju pravo na produljenje valjanosti razmjerno broju dana obustave prijevoza. Korisnici godišnjih kupona na Pretplatnoj karti obavezni su se najkasnije do dana isteka godišnjeg kupona osobno javiti na bilo koje prodajno mjesto ZET-a, gdje će im se produljiti valjanost kupona izdavanjem odgovarajuće potvrde. Godišnji kupon na pretplatnoj karti bit će produljen od dana prestanka valjanosti aktivnog godišnjeg kupona, razmjerno broju dana obustavljenog prijevoza.

Ova obavijest ne odnosi se na korisnike javnog gradskog prijevoza koji ostvaruju prava temeljem sklopljenih Ugovora o kupoprodaji godišnjih pretplatnih karata između poslodavca i ZET-a te na korisnike koji ostvaruju pravo na besplatni mjesečni kupon ZET-a temeljem Odluke o socijalnoj skrbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povrat novčanih sredstava za razdoblje obustave prometa nije moguć, poručuju iz ZET-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo