Ponovno uz ovršene / Živi zid ponovno na deložaciji: 'Dok Vijeća mudruju oko lijevih i desnih, mi ruku pružamo građanima!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Kamen temeljac djelovanja Živog zida jest humanost, solidarnost i ljubav', istaknuo je Ivan Vilibor Sinčić

31.5.2017.
13:47
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Prisustvovanje na deložacijama i pokušavanje sprječavanja istih već su postali svojevrsni brend stranke Živi zid. Nemali su broj puta Ivan Pernar, Ivan Sinčić i ostali zbog toga bili privedeni, ali to ih, očito, nije navelo da prestanu. Tako je i danas Sinčić najavio da putuje u Čakovec te da očekuje veći broj vijećnika Živog zida, nego što će biti policajaca.

"Večeras putujemo na deložaciju u Čakovec. Vjerujem da će nas po prvi puta biti mnogo više nego interventnih policajaca, Živi zid ima stotinu vijećnika. Kamen temeljac djelovanja Živog zida jest humanost, solidarnost i ljubav. Dužnost naših zastupnika i vijećnika je spašavanje građana; djelima, srcem i aktivnošću. Vijeća imaju dovoljno onih koji mudruju kome dati ruku, lijevima ili desnima. Mi dajemo građanima. Nakon Čakovca, kolona kreće put Labina. Budite uz nas.", napisao je na svom Facebook profilu Ivan Vilibor Sinčić, a njegovu je objavu podijelio i Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook/screenshot
Image
Foto: Facebook/screenshot

Živi zid često kamerom zabilježava proces deložacija (ili pokušaja istih), tako da postoji vjerojatnost da ćemo i za ovu imati prijenos uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo