o socijalnoj neosjetljivosti... / Živi zid proučio vladajućima: 'Nećete vi znati kako narod živi dok ne probate živjeti na isti način'

Image
Foto: Facebook

'Iz vaših usta, HDZ-ovci i ostali, priče o socijalnoj osjetljivosti u najmanju ruku zvuče jako, jako-neuvjerljivo!', poručuju na Facebooku

16.4.2016.
15:21
Facebook
VOYO logo

Živi zid se opet na Facebooku obrušio na vladajuće i njihovu socijalnu neosjetljivost. 

U statusu na ovoj društvenoj mreži su poručili kako iz usta HDZ-a i ostalih, priče o socijalnoj osjetljivosti zvuče jako neuvjerljivo te da neće znati kako narod živi dok i sami to ne probaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Kad bi naše vlade doista bile socijalno osjetljive onda bi prije svega zbrinule beskućnike, riješile bi problem prehrane gladnih, osigurale bi građanima pristup osnovnim energentima, zaštitile bi djecu, mlade i njihove roditelje od neimaštine, ne bi rezale prava invalidima, ne bi povećavale izdvajanja za zdravstvo.
Međutim, našim "reformistima" je važno kadrovirati u MUP-a i SOA-i, prodavati tvrtke i poljoprivredno zemljište stranim korporacijama, povećati izdvajanja za upravu i političke stranke, organizirati stranačke večere i primanja prinčeva, dogovarati koalicije unedogled i raditi na militarizaciji zemlje.
Iz vaših usta, HDZ-ovci i ostali, priče o socijalnoj osjetljivosti u najmanju ruku zvuče jako, jako-neuvjerljivo! 
Ne znate vi kako narod živi, niti ćete ikada saznati dok sami ne probate živjeti na isti način!", poručuju iz Živog zida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto ranije je saborski zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku upitao prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka tjera li još uvijek svoju djecu da gledaju redove ispred pučke kuhinje, što je šef HDZ-a izjavio u jednom intervjuu prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo što je Sinčić poručio Karamarku.

Tjera li Karamarko još uvijek svoju djecu da gledaju redove pred pučkom kuhinjom?
Je li postao popustljiviji prema njima otkad je HDZ došao na vlast?
Moraju li i dalje gledati strahotu koju je njegova stranka učinila našem narodu ili im dopušta da skrenu pogled u stranu?
Je li moguće da je dolaskom na vlast prestao primjećivati kolonu nesretnika koja se ironijom sudbine skuplja pred njegovim balkonom?
Je li moguće da je koristio tragičnu sudbinu tih ljudi samo zato da bi se dočepao vlasti, a potom ih zaboravio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo