IZBORI U SDP-U / Zoran Milanović i službeno dobio prvog protukandidata: Komadina sutra predstavlja program

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Komadina je, uz sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića, jedini među istaknutim SDP-ovcima koji je najavio kandidaturu na najvišu stranačku dužnost, a da razmišlja o kandidaturi, objavila je na Facebooku i bivša pomoćnica ministra poljoprivrede Zrinka Starešinić

26.1.2016.
17:07
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB -  Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina objavio je kako se i službeno kandidirao za predsjednika stranke, a svoj će izborni program predstaviti u srijedu u podne u središnjici SDP-a.

"Sinoć sam potpisao i poslao Središnjoj izbornoj komisiji i formalnu namjeru kandidiranja za predsjednika SDP-a. Vjerujem u novi i snažan SDP u kojem odlučujemo svi zajedno", napisao je Komadina na Facebooku, uz fotografije potpisivanja kandidature za predsjednika SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stranka je nakon toga na Twitteru objavila kako će Komadina u srijedu objaviti smjernice svog programa.

Komadina je, uz sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića, jedini među istaknutim SDP-ovcima koji je najavio kandidaturu na najvišu stranačku dužnost, a da razmišlja o kandidaturi, objavila je na Facebooku i bivša pomoćnica ministra poljoprivrede ZrinkaStarešinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravo kandidature na tu, ali i druge stranačke dužnosti, imaju svi članovi SDP-a, a moraju ih podnijeti do kraja ovog tjedna.

Prošlog tjedna Glavni odbor SDP-a odlučio je da se prvi krug izbora za predsjednika stranke, umjesto 12. ožujka, kako je predvidjela većina u Predsjedništvu stranke, održi 2. travnja, a eventualni drugi krug 9. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na protivljenje dijela Glavnog odbora naišla je i ideja većine u Predsjedništvu sklone Milanoviću da se izbori za delegate na stranačkoj konvenciji koja će izabrati preostala stranačka tijela održe po novim pravilima, uz preferencijsko glasovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo