bivši hrvatski premijer / Zoran Milanović još uvijek uredno prima zastupničku plaću: istražili smo zašto više ne dolazi u Sabor

Dok njegovi bivši ministri pokušavaju krojiti hrvatsku politiku - bivši premijer Zoran Milanović traži novi posao. Pitamo se zašto i dalje živi na račun građana kada ne dolazi na posao

20.1.2017.
19:48
VOYO logo

Bivšeg premijera Zorana Milanovića na radnom mjestu i dalje nema, ali zastupničku plaću uredno dobiva.

Iz emisije 'U zdrav mozak' saznali smo da bivši premijer i dalje promišlja o moralnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Jurkotić mu se predstavio kao zaposlenik Microsofta iz Londona. Milanović se raspričao i priznao da gleda piratske filmove - ali tvrdi da je pošteni građanin.

"Znate što, ja nisam dva puta krivo parkirao u životu. Ja sam vam čovjek koji promiče zakone zemlje", izjavio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke zakone možda promiče, ali ih ne donosi na svom poslu u Saboru. 

Davor Bernardić i dalje čeka da Milanović zamrzne mandat. No, neslužbeno se pojavila informacija da to još neće učiniti nego će svoje saborske plaće Milanović uplaćivati Zakladi Ana Rukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neslužbene špekulacije ne komentiram. U veljači je najavio svoj odlazak, na neki način, iz Sabora", rekao je Davor Bernardić.

Ideju da svoje nezarađene plaće Milanović uplati u humanitarne svrhe neki zastupnici su i pozdravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako će to biti tako, ako će račun uplaćivati na račun Zaklade, mislim da je to pozitivan potez", tvrdi Krešo Beljak iz HSS-a. 

"Bog mu dao zdravlja i sreće. On svojim radom šalje sliku o njegovoj odgovornosti o radnom mjestu na koje je izabran, ali to nije naš problem nego SDP-ov", rekao je HDZ-ov Milijan Brkić.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedolazak na posao više ne mogu braniti ni njegovi stranački kolege.

"Mislim da to nije dobro, da bi se trebao pojavljivati iako sam uvjeren da ima svoje razloge", prokomentirao je Bojan Glavašević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je pokušao biti konzultant u Albaniji i Crnoj Gori, ali daleko od vlasti i bez političkog utjecaja takav je posao teško dobiti. Ipak se nije zaposlio ni kod Čermaka pa, trenutno, kredit za stan i auto otplaćuje jedino plaćom iz Sabora.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo