Rekonstrukcija Vlade / Žustra kritika: 'Kakav premijer nagrađuje ministra koji protiv sebe ima 740.000 potpisa?'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Statisti koji su sad prihvatili ministarske funkcije nisu ništa drugo nego smokvin list za nesposobnost premijera, kaže Mrsić

18.7.2019.
12:25
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Demokrata Mirando Mrsić poručio je u četvrtak da u Saboru neće podržati kandidate za nove ministre te zatražio hitno raspisivanje izbora.

Rekonstrukcija Vlade nije provedena zbog sumnjivih i spornih rabota sad već bivših ministara, već zbog loše percepcije. To je poniženje svakog građanina Hrvatske pa ova najkorumpiranija Vlada mora podnijeti ostavku i trebaju se odmah raspisati izbori, ističe Mrsić u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrsić je posebno nezadovoljan ostankom dosadašnjeg ministra rada i mirovinskog sustava Marka Pavića u Vladi, na mjestu novog ministra regionalnog razvoja i fondova EU-a.

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novi ministri su smokvin list za nesposobnost premijera"

"Kakva je to Vlada, kakav je to premijer koji ministra koji protiv sebe ima više od 740.000 potpisa nagradi novim ministarstvom", pita čelnik Demokrata.

Statisti koji su sad prihvatili ministarske funkcije nisu ništa drugo nego smokvin list za nesposobnost premijera. To je samo dodatno uhljebljivanje lokalnog stranačkog kadra na dobro plaćene pozicije, smatra Mrsić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da rekonstrukcijom Vlade Plenković prvo spašava sebe, a tek onda HDZ, kaže Mrsić dodajući da građani na izborima trebaju odlučiti o novoj Vladi. Hrvatska ne smije biti talac Plenkovića i HDZ-a, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike