razotkrili ga psi / Hrvatski konobar na kruzeru uhvaćen sa 15 kilograma kokaina

Image
Foto: RTL

Zaplijenjeni kokain bio je skriven u ruksaku u sobi dvojice uhićenika, a svaka je komprimirana “cigla” bijelog praha bila brižljivo omotana s nekoliko slojeva vodonepropusnog papira

24.3.2015.
11:16
RTL
VOYO logo

Hrvatski državljanin uhićen je u Buenos Airesu nakon što su argentinski policajci kod njega pronašli 15,3 kilograma kokaina izuzetno visokog stupnja čistoće, piše Jutarnji.hr

Uhićeni Hrvat član je posade kruzera Splendor of the Seas tvrtke Royal Caribbean International, a osim njega, uhićen je Čileanac s australskom putovnicom. Obojica su radili kao konobari. Istraga će pokazati čiji je kokain bio, a zasad argentinski mediji pišu da je droga trebala biti prokrijumčarena i prodana u Europu.

Akcija hvatanja krijumčara provedena je dok je golemi kruzer bio usidren u luci u Buenos Airesu. Prema službenom priopćenju, akcija je provedena u dva dijela.

Zaplijenjeni kokain bio je skriven u ruksaku u sobi dvojice uhićenika, a svaka je komprimirana “cigla” bijelog praha bila brižljivo omotana s nekoliko slojeva vodonepropusnog papira.

U uličnoj preprodaji u Europi vrijednost zaplijenjenog kokaina, preme pisanju argentinskih medija, premašuje milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo