depresija i apstinencija / 'Hrvatsko društvo podijeljeno je nepodnošljivom mržnjom'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Po mišljenju nezavisnog zastupnika Ivana Grubišića trebalo bi smanjiti i racionalizirati državnu administraciju te smanjiti broj saborskih zastupnika koje, kako je rekao, nije briga za opće dobro.

23.5.2013.
12:07
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nezavisni zastupnik Ivan Grubišić izjavio je danas kako je hrvatsko društvo podijeljeno nepodnošljivom mržnjom i isključivošću unutar ideoloških grupacija.

"Na političkoj sceni vlada depresivnost i apstinencija od izlaska na izbore", kazao je na konferenciji za novinare dodavši kako je na djelu kriza demokracije i demokratskog sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivajući građane da iziđu na izbore Grubišić je rekao kako njegov Savez za građansku i etičku Hrvatsku neće koalirati ni u drugom krugu niti nakon izbora. Surađivat će međutim, kako je rekao, na programima i projektima od općeg interesa.

Po njegovom mišljenju trebalo bi smanjiti i racionalizirati državnu administraciju te smanjiti broj saborskih zastupnika koje, kako je rekao, nije briga za opće dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Hrvatska je u nezavidnom položaju, svrstana među pet europskih zemalja s negativnim trendovima i ne vidim naznake izlaska iz krize“, poručio je Grubišić.

Ustvrdio je i kako bi se iz krize izišlo ako bi se velike političke stranke odlučile na strukturalne promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Treba dokinuti političke i institucionalne privilegije“, rekao je dodavši kako se godišnje 8,5 milijuna kuna troši na privilegirane mirovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo