'ponudite rješenja ili odite' / HSS poručio Vladi: 'Građani su prozreli da kupujete vrijeme'

Image
Foto: RTL

'Građani okupljeni u udruzi Franak vrlo brzo su prozreli Vladine namjere kupovanja vremena. Da bi sa sebe ponovo skrenula pozornost, Vlada je uoči najavljenih prosvjeda otvorila medijski 'sukob' s bankama', stoji u priopćenju HSS-a

25.4.2015.
17:45
RTL
VOYO logo

Hrvatska seljačka stranka (HSS) poručila je u subotu Vladi da "ponudi rješenja ili ode", ocijenivši da su prosvjedi udruge Franak u Zagrebu pokazali kako su građani prozreli namjere Vlade da otvaranjem medijskog sukoba s bankama "kupi vrijeme".

"Građani okupljeni u udruzi Franak vrlo brzo su prozreli Vladine namjere kupovanja vremena. Da bi sa sebe ponovo skrenula pozornost, Vlada je uoči najavljenih prosvjeda otvorila medijski 'sukob' s bankama", stoji u priopćenju HSS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi se kako je već kod donošenja zakona kojim je fiksiran tečaj švicarskog franka bilo vidljivo kako je Vladina namjera kupovanje vremena.

"Da je bilo stvarne namjere za rješavanjem problema kredita u francima, Vlada bi drugi dan po donošenju zakona posjela banke za stol i tražila trajno rješenje za probleme građana, posebice onih koji su tim kreditima kupovali ili gradili stambeni prostor u kojem žive", tumači HSS i dodaje kako građane ne zanima je li neki ministar u svađi ili u miru s nekom bankom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građani traže rješenja za svoje probleme i za to plaćaju Vladu. Vlado, ponudite rješenja ili odlazite", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo