62 tone pomoći / Humanitarni konvoj UN-a u četvrtak u Donecku

Image
Foto: AP

Ukupno više od 62 tone pomoći tri agencije UN-a nadaju se uputiti do lokalnog stanovništva kojemu nedostaje lijekova i najnužnijih proizvoda

19.2.2015.
13:00
AP
VOYO logo

Zajednički konvoj triju agencija UN-a koji prevozi humanitarnu pomoć očekuje se u četvrtak u Donecku, a prvi je koji dospijeva u uporište proruskih pobunjenika na istoku Ukrajine, rečeno je iz izvora triju agencija.

Konvoj koji se sastoji od šest vozila zajednička je inicijativa UNICEF-a, UNHCR-a i WHO-a, kazala su dva dužnosnika tih međunarodnih organizacija prisutnih na istoku Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je na putu za Doneck u srijedu, to je prvi konvoj tog tipa", izjavio je Jens Laerke, glasnogovornik Ureda za suradnju humanitarnih poslova UN-a. Glasnogovornik je istaknuo da konvoj prevozi lijekove, vodu i higijenske proizvode.

Ukupno više od 62 tone pomoći tri agencije UN-a nadaju se uputiti do lokalnog stanovništva kojemu nedostaje lijekova i najnužnijih proizvoda, te nema struje ni vode, istaknuo je glasnogovornik agencija UN-a koji je želio ostati neimenovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo