VOJSKA SPREMNA UZVRATITI / I Sirija drži prst na okidaču: 'Odgovorit ćemo na agresiju Zapada!'

Image
Foto: RTL

U pisanoj izjavi emitiranoj na službenoj postaji, premijer al-Halki je rekao: 'Vojska je spremna suočiti se sa svim izazovima i svim scenarijima'.

31.8.2013.
18:25
RTL
VOYO logo

DAMASK - Sirijska vojska "mobilizirana je, ima prst na okidaču", izjavio je u subotu na državnoj televiziji sirijski premijer Vael al-Halki, dok je dužnosnik službe sigurnosti kazao da je Sirija spremna "odgovoriti na napad u svakom trenutku".

U pisanoj izjavi emitiranoj na službenoj postaji, premijer al-Halki je rekao: "Vojska je spremna suočiti se sa svim izazovima i svim scenarijima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su posljednji inspektori UN-a napustili zemlju u subotu ujutro, sirijske vlasti ustvrdile su da se spremaju uzvratiti na moguće američke zračne udare.

Visoki dužnosnik sirijskih službi sigurnosti kazao je kako očekuje "napad u svakom trenutku" i ponovio da je njegova zemlja "također spremna odgovoriti u svakom trenutku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta neopravdana agresija Zapada neće proći bez odgovora", dodao je taj dužnosnik. Pristaše udara brane "krivu stvar koja nema ništa zajedničko s moralom niti međunarodnim pravom", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo